T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

L’actor Marc Clotet, emocionat pel somriure de la seva filla pel Dia de la Mare

Natalia també ha volgut compartir la mateixa fotografia de la petita en aquesta celebració tan especial
Marc Clotet i Natalia Sánchez han viscut amb emoció el primer Dia de la Mare amb la seva filla Lia | Instagram (@marc_clotet)

 

Marc Clotet s’ha mostrat molt emocionat durant el Dia de la Mare d’aquest any. La seva dona, la també actriu Natalia Sánchez, ha viscut per primera vegada la celebració després del naixement prematur de la seva filla Lia el passat mes de gener i la parella ha volgut compartir amb tots els seus seguidors a les xarxes socials el somriure de la petita.

 

 

Marc Clotet agraeix a totes les mares del món

L’actor ha publicat una imatge molt tendra on es pot veure l’actriu amb el seu nadó en braços, somrient d’orella a orella. I tal com avança 'En Blau', juntament amb aquesta instantània Clotet ha aprofitat per expressar els seus sentiments envers totes les mares del món en aquest dia de celebració.

 

«Crec que fins que no he estat pare no he valorat en tota la seva immensitat el que sou: UNES HEROÏNES. Sense cap mena de dubte, el vostre dia és cada dia. Feliç Dia de la Mare a totes les mares del món per la vostra força i valentia, i en especial a la meva i a Natalia Sánchez, gràcies per existir», ha escrit l’actor.

 

 

Natalia, ser mare «sense llibre d’instruccions»

Per la seva part, Natalia també s’ha mostrat molt orgullosa de la seva filla, que després de néixer prematurament està creixent correctament, i ha compartit la mateixa fotografia que Clotet, sentint-se completament feliç. L’actriu ha acompanyat la imatge amb un text molt emotiu: «El ‘vestit de mare’ no es pot penjar com un abric quan arribes a casa, d’això estic segura... S’és mare quan estàs feliç, trista, enfadada, esgotada...», menciona una llarga llista de moments, ja que és un treball a temps complet.

 

Natalia també ha pensat en la seva pròpia mare, «pensant en totes les nits em vela que ha passat», «sempre present sempre a prop, disposada a tot». Una «tasca tan difícil i sense llibre d’instruccions». És cert que el somriure de la petita Lia ha emocionat tant als seus pares com als seguidors de la parella que no han dubtat en deixar missatges a Marc i Natalia, felicitant-los pel millor regal que podrien rebre en aquest dia tan especial.