Marc Clotet, orgullós del primer viatge a l’estranger amb la seva filla

L’actor català ha assistit a la Biennal d’art de Venècia amb la petita Lia

Marc Clotet amb la seva filla Lia
Marc Clotet ha viatjat a Venècia, per primera vegada amb la seva filla Lia | Instagram (@marc_clotet)

Fa cinc mesos que va néixer Lia, la primera filla de Natalia Sánchez i Marc Clotet. Des de llavors, els pares s’han mostrat molt orgullosos de la nena, compartint a les xarxes socials diversos moments. Com per exemple quan va ser el primer dia del pare, el de la mare i, ara, el primer viatge que han fet amb la seva petita.

Primer viatge de Marc i Natalia amb la seva filla

Marc Clotet no ha dubtat en demostrar la seva felicitat des del moment en què va néixer la seva filla. Ara ha compartit una imatge amb ella molt entendridora al seu compte d’Instagram, on se’ls pot veure en una instantània del primer viatge que han fet en família a l’estranger. Concretament, Marc i Natalia han viatjat fins a Venècia perquè Lia comenci a recórrer món i de pas han aprofitat per assistir a la Biennal de Venècia, que aquest any celebra la seva 58a edició.

Marc Clotet amb la seva filla Lia
Marc Clotet sempre es mostra molt orgullós de la seva primera filla | Instagram (@marc_clotet)

A la fotografia compartida per l’orgullós pare apareix ell portant la petita en un cangur, juntament amb unes paraules que demostren l’emoció que sent en compartir aquest primer viatge amb la seva primera filla: «El nostre primer viatge i la seva primera Biennal d’art. Moltes gràcies Venècia! Ens veiem aviat!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestro primer viaje... y su primera #biennale de arte. ?? Grazie mille Venezia! Ci vediamo presto!

Una publicación compartida de Marc Clotet (@marc_clotet) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari