Marc, el desconegut germà de Gerard Piqué

El petit de la família és un dels directius de les empreses del blaugrana

Marc Piqué
Marc, el germà petit dels Piqué | Getty Images

No hi ha setmana en la qual no tinguem notícies de la família de Gerard PiquéShakira. Però, tot i que en sabem molt sobre la família Piqué- Mebarak, sobre la família Piqué en particular hem anat sabent coses amb comptagotes. I és que cal que dir que poc se'n sap sobre el seu germà, Marc Piqué.

El germà petit del blaugrana va néixer el 1992, un any molt important per la ciutat de Barcelona, i des de llavors també per a Gerard Piqué. Des d'aquell moment l'amor fraternal sembla que no ha fet més que créixer, i és que en Marc és, de l'any passat, un dels principals directius de les empreses del 'holding' Piqué.

El petit dels Piqué va estudiar Administració i Direcció d'Empreses a l'Institut Químic de Sarrià, motiu per al qual, segurament, el seu germà va decidir confiar en ell perquè administres els seus projectes. L'any passat, Marc va ser designat com administrador únic de Kerad Esports, entre altres, una empresa dedicada al desenvolupament d'aplicacions en el món esportiu.

La família també es present en els negocis

La resta de negocis, però, també són coses de família, i és que el germà petit no és l'únic que està present en els negocis de les empreses del blaugrana. El seu pare, Joan, és un dels consellers principals dels germans en quatre de les empreses en les que també apareix el seu fill.

Així doncs, tot i que en un principi podria semblar que ser germà de Piqué no ha de ser gens fàcil, les coses podrien sortir rodades per als dos —i per tota la família— si els negocis que es duen entre mans funcionen. Tot i això, del menor de la família encara no en sabem gaire, així que esperem que en un futur es deixi veure més per acaparar algunes de les mirades del seu germà.

També et pot interessar...


Comentaris
Sergi
Si us plau, milloreu la vostra ortografia i gramàtica...

envia el comentari