Marc Márquez afirma que Lucía Rivera es quedarà a París

La model seguirà la seva carrera professional a París i el motorista se centra en la nova temporada de Moto GP

Imatge d'arxiu de Marc Márquez
El jove català es troba en el seu millor moment, tant en l’àmbit esportiu com en el de la seva vida sentimental| EFE

Fa només unes setmanes que sortia a la llum la inesperada notícia que confirmava que el motorista Marc Márquez mantenia una relació amb la model Lucía Rivera. Poc després, la jove parella hauria consolidat la seva relació durant el 26è aniversari de Márquez que ho va celebrar amb la família i la model. Ella hauria conegut als familiars del motorista de Moto GP durant aquesta celebració a Cervera, el seu poble natal.

Tot i que ja no és un secret la seva relació, cap dels dos vol que això suposi un punt de distracció de la seva feina.Márquez s’ha mostrat molt concentrat amb la nova temporada que comença d’aquí a dues setmanes i ha manifestat animat que «físicament em trobo millor, a veure si ja comencem», en relació amb la caiguda que va tenir el passat novembre i que li va afectar a l’espatlla.

Així doncs, el jove català es troba en el seu millor moment, tant en l’àmbit esportiu com en el de la seva vida sentimental. I és que tal com ja ha demostrat la parella, es troben en el moment més bonic de la seva relació, el començament i, que tot i la distància aprofiten tot el temps que passen junts.

Lucía Rivera i Marc Márquez van estar junts mentre celebraven l'aniversari del pilot
Lucía Rivera i Marc Márquez van estar junts mentre celebraven l'aniversari del pilot | HOLA.COM

 

Márquez desmenteix que Lucía marxi de París per estar amb ell

El jove motorista ha assenyalat que «estic feliç perquè m’està anant molt bé esportivament, que és el més important» i ha indicat, referint-se a la seva relació amb la model que «és el de menys». Novament ha subratllat que la seva prioritat és l’esport. Márquez ha assegurat que «és mentida» que la filla de Blanca Romero vagi a deixar la seva feina i la seva casa a París per tornar a Espanya i estar més a prop d’ell. Sembla que cadascú seguirà dedicant-se de ple a la seva carrera professional i aprofitaran tot el temps lliure que els permeti tenir la seva feina per gaudir-lo junts.


Comentaris

envia el comentari