Primer pla de Marc Márquez mirant cap a un costat

Marc Màrquez, destrossat en saber quina malaltia pateix la seva exparella

El motocilista no es pot creure tots els problemes de salut que Lucía Ruvera ha tingut aquests últims anys

Marc Márquez està molt preocupat per la seva exparella, Lucía Rivera. La model ha confessat al 'La Vanguardia' el problema de salut que fa anys que pateix.

Des de molt petita, la filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero ha estat molt exposada al focus mediàtic, i ara, amb la professió que té, la situació no ha canviat gaire. I és que, tot i que hi està acostumada, aquest estil de vida no l'ajuda a superar la malaltia.

Marc Márquez en un photocall
Marc Márquez ara és conscient de la malaltia de la seva exparella | Europa Press

A més, la noia combina la feina de model amb una nova faceta professional. Només començar l'any, aquest diari català li va fer una oferta difícil de rebutjar. Lucía Rivera té la seva pròpia columna d'opinió, anomenada 'Te lo cuento yo', en què explica pensaments i vivències.

Aquesta jove, de 23 anys, va debutar com a columnista el 16 de febrer, i, com era d'esperar, no va deixar ningú indiferent. I és que va generar molta polèmica amb 'Sobre mi salud mental', un text d'allò més personal en què la model va fer una confessió sorprenent.

«El cervell és la part més important del cos. Hi ha estudis que certifiquen que, si el cervell està malament, pateix el cos i també el sistema immunitari», assegura Lucía en la primera columna que ha escrit a 'La Vangaurdia'.

Marc Márquez llegeix la columna de Lucía Rivera

Marc Márquez se sent molt orgullós de Lucía Rivera per haver fet aquest pas. En aquesta primera publicació, la model explica als lectors els problemes de salut a què ha hagut de fer front durant anys.

La influencer qualifica la salut mental com «la gran assignatura pendent» de la societat. «El món frenètic que ens toca viure és un dels grans culpables[…]Ens passen tantes coses en un sol dia que és molt difícil adonar-nos de com ens afecten».

Marc Márquez i Lucía Rivera passejant pel carrer
Marc Márquez i Lucía Rivera van ser parella | Europa Press

Lucía Rivera no ha tingut cap problema per a confessar que té ansietat des que era petita. Diu que per Nadal li van regalar el llibre 'Cómo hacer que nos pasen cosas buenas', de la psiquiatra Marian Rojas Estapé, que l'ha ajudat a armar-se de valor per a compartir-ho públicament.

«Pateixo ansietat des de ben petita. He conviscut molts anys amb ella, i vaig arribar a acceptar-la de tal manera que es va convertir en la meva companya, ni tan sols la reconeixia. I vaig seguir fent la meva vida sense fer-li cas, entre viatges, sessions de fotos, càstings , Instagram, festes, amors, desamors…».

Lucía Rivera recorda la seva àvia

Gràcies a aquesta columna d'opinió, Marc Márquez també s'ha assabentat de tots els detalls de la malaltia que va patir l'àvia de Lucía Rivera.

Tal com explica la model, la dona va patir depressió i claustrofòbia durant molts anys. «Els meus avis van obrir un saló de te on també venien confiteria. Ella no hi estava acostumada, però cada vegada tenien més èxit», va explicar la noia.

«Sense adonar-se'n, la feina la va desbordar. Per més que tot fos de color rosa, les pors irracionals es van apoderar d'ella», continua Lucía. Assegura que hi va haver un moment que a la seva àvia fins i tot li costava sortir de casa. «També li passava quan pujava a l'ascensor o quan era en una autopista o en un carrer estret».

La filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero creu que és molt important escoltar-se a si mateix perquè malalties com aquesta no derivin a una patologia encara pitjor. «No fer cas a aquestes pors la va portar a una gran depressió».

I, tot i que ja s'ha recuperat d'aquesta malaltia, per a l'àvia de Lucía Rivera «pujar a un avió encara és un món».