Marc Márquez, irreconeixible: Tothom es fixa en el mateix

El seu germà, Álex Márquez, ha passat l'aniversari de confinament

Marc Marquez ha felicitat el seu germà a través de les xarxes | CatalunyaDiari

Álex Márquez és una de les celebritats que passa un estrany aniversari  de confinament arran la crisi del coronavirus. Però el seu germà, Marc Márquez, no ha volgut desaprofitar l’ocasió per compatir una fotografia on es veu als dos campions de Moto GP molt abans que comencessin les seves aventures sobre les dues rodes.

Però el que més sorprèn de la imatge és el canvi que han patit els germans  en aquests anys -24 per Álex i 27 per Marc. El germà gran sembla irreconeixible, i així es pot comprobar a la fotografia actual compartida pel mateix Marc, on els germans llueixen la seva vestimenta oficial que utilitzen per competir.

Ver esta publicación en Instagram

Muchas felicidades @alexmarquez73! Ya son 24 años aguantándote, lleno de momentos inolvidables y los que llegarán!! Te quiero Happy birthday @alexmarquez73! 24 years by your side with unforgettable moments and more to come! I love you!

Una publicación compartida de Marc Márquez (@marcmarquez93) el 23 Abr, 2020 a las 5:20 PDT

Tot i això, cal dir que els germans tenien més semblança quan eren petits que amb el pas dels anys. Però poc sospitaven els de Cervera  que uns anys després serien dos dels catalans que han fet història a l’esport i dominarien els campionats de Moto GP.