El català Marc Márquez se sincera sobre la seva relació amb Lucía Rivera

El pilot d’Honda nega que la filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero es mudi a Espanya per estar més a prop

Marc Márquez i Lucía Rivera són parella
Marc Márquez i Lucía Rivera són parella | CatalunyaDiari.cat

La revista '¡Hola!' va ser l’encarregada de donar a conèixer l’exclusiva del petó que va fer pública la relació que mantenen el pilot Marc Márquez i la model Lucía Rivera. Segons ha explicat 'La Coctelera', des de llavors les preguntes no han fet més que augmentar i els implicats no poden evitar somriure quan responen. Tot i que encara no han donat molts detalls i són poques les paraules que s’han aventurat a dir, la parella sempre somriu quan parla de l’inici de la seva relació.

  • També pots llegir: La parella formada per Marc Márquez i Lucía Rivera es consolida

La possible mudança de Lucía Rivera a Espanya

Després de celebrar el 26 aniversari de Marc Márquez a la seva ciutat natal, Cervera, l’agència Europa Press ha volgut saber si Lucía Rivera es traslladarà de París, on viu actualment, a Espanya, per estar més a prop del pilot de motociclisme. «Això és mentida, és mentida», s’ha afanyat a respondre Márquez. Així doncs, es confirma que la seva relació seguirà sent a distància, ja que ambdós tenen responsabilitats professionals per atendre.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks to everybody for all your birthday wishes and for your support! One year more, 26! 

 

Marc Márquez ha volgut insistir en el fet que la seva carrera professional és el més rellevant per a ell, i així ho ha declarat a Europa Press: «Estic feliç perquè m’està anant molt bé esportivament, que és el més important, això -referint-se a la seva relació- és el de menys, esportivament és la meva prioritat». D’altra banda, la filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero, ha optat per no pronunciar-se i ha comentat als mitjans de comunicació que és normal que mantingui alguna relació amorosa a la seva edat.

Sembla que a Lucía Rivera se li compleixen tots els desitjos, ja que fa uns mesos va manifestar que el pilot era del seu estil: «Em sembla guapo Marc Márquez, em sembla guapíssim... Escullo bé, eh?», deia en to irònic. No ha passat molt de temps des que vam escoltar aquestes declaracions, i l’inici de la seva relació està sent discret, intentant evitar els mitjans de la premsa rosa.

Motivats amb les seves carreres professionals

Falta molt poc pel començament del campionat de motociclisme, i el pilot està dedicant molt de temps als entrenaments previs i a millorar la seva condició física. Després de la caiguda que va patir al novembre de 2018, Marc Márquez vol donar el millor de si mateix: «físicament em sento millor, a veure i ja comencem, en dues setmanes tenim la primera carrera».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reír, reír y reír

 

Mentrestant, Lucía Rivera està en ple apogeu de la seva carrera com a model a París, on s’ha instaurat per viure. Amb només 21 anys, ja és una personalitat que destaca dins el món de la moda. La jove està molt activa a les xarxes socials, especialment a Instagram, on comparteix experiències i imatges, la majoria professionals.

La filla de Cayetano Rivera té milers de seguidors i ha estat capaç de seduir a marques com Women’Secret, firma per a la qual també treballa l’actriu Elsa Pataky.

  • També pots llegir: Marc Márquez es col·loca en tercera posició als sous dels pilots de MotoGP

Comentaris

envia el comentari