ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

La mare d'Amor Romeira, ingressada a l'hospital per un ictus

L'exconcursant de 'GH' ha publicat una imatge al seu Instagram en què explica que han traslladat la seva mare a l'hospital de Gran Canària després d'haver sofert un ictus

Amor Romeira ha denunciado a su representante por estafarle
La mare d'Amor Romeira ha estat ingressada a l'hospital per un ictus | Cedida
 

La coneguda exconcursant de 'Gran Hermano' ha volgut compartir amb els seus milers de seguidors la situació actual en què es troba la seva mare després d'haver tingut un ictus. Amor Romeira ha utilitzat la xarxa social Instagram per comunicar la notícia amb un peu de foto que començava amb un «ÀNIMS, MARE». El text anava acompanyat d'una fotografia de l'artista amb la seva mare. Segons Amor, va ser la rapidesa amb què els metges van tractar la seva mare el que va fer que la situació no empitjorés i que estigués controlada en tot moment.

Denuncia la manca de recursos a Fuerteventura

L'artista va aprofitar la seva tirada mediàtica i va denunciar públicament la situació en què es troba l'Hospital de Fuerteventura, que gairebé no té prou mitjans per tractar aquest tipus de casos. «Amors meus, la meva mare @mensimedia ha sofert un ictus i l'han hagut de traslladar en helicòpter des de Fuerteventura a Gran Canària, ja que allà no hi ha ni metges ni proves específiques per a aquesta mena de casos, la qual cosa m'avergonyeix i em preocupa. Afortunadament, la meva mare va anar de seguida al metge i van aconseguir estabilitzar-la fins que arribés l'helicòpter», assegura Amor Romeira al seu compte d'Instagram.

La mare d'Amor té la part esquerra del cos paralitzada

Després que l'atenguessin els serveis mèdics, Amor ha pogut visitar la seva mare amb total normalitat. «Vaig veure que podia parlar perfectament, que estava sedada i que em deia que l'únic que no sent gaire és el costat esquerre, però el pot moure, encara que té poca força», deia l'artista després de veure la seva mare. L'exconcursant de 'GH' també ha agraït la feina als professionals: «El doctor em va informar que la meva mare havia sofert un ictus a causa d'una arrítmia al cor, que està estable i que no l'operaran ni l'infiltraran. Li controlaran l'arrítmia i la pujaran a planta».

Amor Romeira con su madre
Amor Romeira va aprofitar la seva tirada mediàtica i va denunciar públicament a Instagram la situació en què es troba l'Hospital de Fuerteventura| Instagram

Amor dona les gràcies als professionals i als seus seguidors

També va agrair a Instagram la feina dels professionals que van atendre la seva mare: «Des d'aquí vull donar les gràcies a l'Hospital Virgen de la Peña de Fuerteventura per tot l'afecte que m'heu donat. Gràcies per cuidar-me a mi i a la meva mare, avisant-me cada moment i informant-me de tot. Gràcies a l'hospital insular de Las Palmas, al doctor Antonio i a tots els infermers i a l'equip que van atendre la meva mare d'una manera ràpida i que em van tranquil·litzar i informar de tot».

Amor tampoc s'ha oblidat de totes les persones que han estat al seu costat durant aquests moments tan difícils. Particularment, s'ha dirigit als seus seguidors: «I mil gràcies tots vosaltres, amors meus, per tots els missatges, espelmes i oracions... GRÀCIES! Us aniré informant de tot. I tant de bo que la mare es recuperi d'aquest ensurt i d'aquí poc estigui en peu de guerra perquè ella és una guerrera» acabava dient d'Amor, agraïda.

Notícia original de 'La Coctelera: La madre de Amor Romeira, ingresada tras sufrir un ictus


Comentaris

envia el comentari