Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban molt somrient

La mare de Belén Esteban: l'última cosa que va dir a la seva filla davant les càmeres

Belén Esteban va escoltar atentament el missatge que la seva mare tenia per a ella

Belén Esteban fa mesos que està apartada de la televisió després de la cancel·lació de 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe' de la graella de Telecinco. Va ser durant la darrera intervenció de la de Paracuellos en un d'aquests espais quan vam sentir per primer cop la seva mare intervenir en directe. Un moment molt emotiu que va deixar a la vista què significa Maria del Carmen Menéndez a la vida de la seva filla.

Era la darrera vegada que Belén Esteban s'asseia per contestar les preguntes del polígraf. Tot i això, la tertuliana va voler fer una trucada en directe abans de sotmetre's al qüestionari. «Vull fer una trucada de telèfon a una persona molt important per a mi», començava explicant Esteban.

Belén Esteban va fer una trucada a la seva mare que intervenia per primera vegada a la televisió

Per sorpresa de tots, Belén va aclarir que el destinatari de la seva trucada no sabia el que passaria a continuació. De seguida es va aclarir la incògnita. La persona que estava a l'altra banda del telèfon no era cap altra que Carmen Menéndez.

«Hola mare, m'estàs veient, oi?», preguntava Belén. «Encara que el metge et prohibeixi veure la teva filla a la tele perquè et poses nerviosa. Estic amb gent que estimes molt com María Patiño, Kiko Matamoros, Lydia Lozano...», explicava la tertuliana.

Belén Esteban amb cara d'ensurt al plató 'Sálvame'
Belén Esteban va fer una trucada en directe a la seva mare al seu últim polígraf | Mediaset

Esteban va continuar explicant que mai havia trucat a la seva mare en directe en tots els anys que portava a la televisió. «Vull agrair-te la paciència que has tingut amb mi durant aquests anys i tot el que t'has hagut d'empassar», prosseguia.

A continuació, la televisiva li preguntava: «Per a tu què és 'Sálvame'? Recorda't que t'està veient tot Espanya». Carmen, a l'altra banda del telèfon, no dubtava en la resposta. «Dono les gràcies a La Fábrica de la Tele per aquests catorze anys que ens han tingut enganxats a la televisió», contestava agraïda.

I continuava dient: «Jo vaig pel passeig amb la meva amiga Lupe i tots em pregunten per què treuen 'Sálvame'». Una situació amb què confirmava que ella també formava part d'aquella audiència que no compartia la decisió d'eliminar el programa.

A més, Carmen, aprofitava la seva intervenció telefònica per enviar missatges a altres companys de tertúlia de Belén. Per exemple a María Patiño: «Li diré que la foto que més afecte tinc és la que surto amb ella ballant el dia del teu casament». També per a Kiko Matamoros: «sé que ell estima a Belén», va assegurar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban es va emocionar al seu últim 'Deluxe'

Aleshores va ser la col·laboradora qui intervindria quan, per a sorpresa de tots, la seva mare la va reprendre: «Res més parles tu, Belén Esteban». Un moment en què va reconèixer l'orgullosa que se'n sent: «Jo sempre he estat molt orgullosa de tu. Has tret la teva filla amb uns estudis meravellosos, tens una filla que és un sol».

Abans de finalitzar la trucada, mare i filla emocionaven el públic amb les últimes paraules: «Sempre estic orgullosa de la meva filla», assegurava Carmen Menéndez. Una frase a què l'ex de Jesulín responia amb afecte: «Mare, t'estimo amb bogeria. Et volia donar les gràcies, a tu, als meus germans i a les meves cunyades per sempre haver estat al meu costat».

Finalment, i davant la lògica preocupació de Carmen pel final de l'etapa televisiva de la seva filla a Telecinco, Belén Esteban la tranquil·litzava. «No et preocupis, La Fábrica de la Tele té sorpreses».