Muntatge de Chabelita i la seva mare biològica, Roxana Luque

La mare biològica d'Isa Pantoja explica per què la va donar en adopció: pell de gallina

Isa Pantoja descobreix el drama de la seva mare biològica

Roxana Luque, mare biològica d'Isa Pantoja, va aparèixer per primera vegada fa uns quants anys per revelar la seva trista història. La peruana va sorprendre tothom en donar la cara i parlar obertament sobre els motius que la van portar a renunciar a la seva filla. Una entrevista va sacsejar els fonaments de Cantora i, especialment, d'Isa Pantoja, que fins aquell moment no sabia qui era la seva mare biològica i la va acusar obertament de voler diners.

«Així, aparèixer del no-res, a mi em demostra que té interès, com diners», assegurava la filla adoptiva d'Isabel Pantoja, que considerava que, «si realment li importés, hauria vingut a parlar-me», va sentenciar Chabelita. Les seves declaracions van fer efecte a la mare, Roxana, que no va trigar a contestar i confessar per què va haver de donar-la en adopció. La història explica la delicada situació per la qual passava.

La mare biològica d'Isa Pantoja explica tota la veritat sobre la seva adopció

Fins que la filla d'Isabel Pantoja no va participar a 'La Caja Fuerte', no es va poder encaixar totes les parts sobre l'aparició de Roxana Luque. Temps enrere, la seva mare biològica va sortir per primera vegada per estendre ponts i propiciar un acostament amb Isa Pantoja, que no va atendre mai la petició i fins i tot la va acusar que només li movia els diners. Unes paraules que van arribar fins a la peruana, dolguda per la imatge que tenia sobre ella la seva filla.

Isa Pantoja en un plató de televisió
Isa Pantoja va acusar la seva mare biològica de voler diners | Telecinco

«No vull diners. Com li faig saber que no vaig sortir per cap interès? Estic tranquil·la perquè no és així», deia emocionada. La vida de Roxana Luque no ha estat gens fàcil, de fet ella mateixa va confessar per què va decidir donar en adopció Isa Pantoja. Segons les paraules, la seva situació era dramàtica: no tenia feina ni diners ni família i tenia una filla de tres anys, per la qual cosa va decidir que no era el millor moment d'ocupar-se d'un altre nadó.

Només volia que Isa Pantoja tingués una vida millor

Roxana Luque no es penedeix de la decisió que va prendre fa 26 anys. Està convençuda que donar Isa en adopció va ser la millor idea que va tenir per apartar-la d'una vida difícil. «Isa ha d'entendre que, si jo la vaig donar en adopció, va ser per salvar-li la vida, era un acte d'amor», va explicar Roxana, que no es va plantejar avortar. Ella i la seva filla gran netejaven una casa a canvi de menjar.

No va ser una decisió fàcil per a Roxana, que confessava que «donar-la en adopció va ser molt dur», com si li tallessin un braç. Recorda l'angoixa que va viure quan va fer el pas de fer-la en adopció i el dia que Isa Pantoja va néixer i el nom que li van posar: Andrea Celeste. Roxana va estar durant un mes al costat d'Isa i se li va passar pel cap quedar-se-la quan la tenia als braços, però la seva situació era extrema.

Roxana Luque només volia que la seva filla tingués un futur
Roxana Luque només volia que la seva filla tingués un futur | La Noticia Digital

«Volia donar-li una família en què fos feliç amb una mare i un pare», va relatar Roxana sobre el motiu que la va portar a desprendre's. És conscient que probablement no la tornarà a abraçar mai, però està tranquil·la sabent que Isa té una gran família. «La vaig perdre per donar-li una vida millor i no me n'he penedit mai», va concloure la seva mare biològica.