Una mare descobreix una crema de 3 euros que cura els èczemes del seu nadó i la psoriasi

Segons els mateixos compradors, també és un producte eficaç per als problemes dermatològics dels adults

El antes y el después de los eczemas de una bebé tras utilizar la crema.
L'abans i el després dels èczemes d'un nadó després d'utilitzar aquesta crema. | Facebook

Joanne Nevis, una mare del Regne Unit de 28 anys, estava molt preocupada pels problemes de pell que patia la seva filla Kelisha, a causa d'un èczema que tenia des que va néixer. Joanne va portar a la petita a diferents metges i va provar diferents remeis, però cap medicament ni producte va aconseguir reduir els èczemes a llarg termini. 

Desesperada, la mare de la petita Kelisha va investigar casos similars a les xarxes socials, on va trobar un comentari de Laura Gray, una jove del nord-est d'Anglaterra, la qual comentava els beneficis a la pell d'una crema per a nadons que només costava 3,99 dòlars, el que equival a 3,25 euros. 

 

La miraculosa crema que acaba amb els èczemes i la psoriasi

«No estic bromejant, 24 hores després, la meva psoriasi ha desaparegut. Qualsevol persona que pateixi psoriasi o èczemes ha de provar això», publicava Laura a Facebook. Així doncs, i després de veure el cas de la jove anglesa, Joanne va decidir provar la miraculosa crema. 

Es tracta de 'Childs Farm Baby Moisturiser’, un producte específic per a nadons que es ven a Anglaterra als supermercats Asda, una cadena molt coneguda que es podria comparar amb les cadenes espanyoles de Mercadona o Consum. 

Tot i que al principi, Joanne va dubtar sobre aquesta crema, ja que no es creia que una crema genèrica i econòmica pogués solucionar el problema de la seva filla Kelisha. 

El cas de Joanne s'ha fet viral  

No obstant això, i després d'aplicar el producte sobre la pell de la seva filla durant quatre setmanes, els èczemes van acabar desapareixent per complet. Sorpresa amb els resultats, la mare també va decidir compartir la seva experiència a través de Facebook. Ràpidament, es va convertir en viral i moltes altres persones també s'han atrevit a compartir els seus casos. 

Segons expliquen els mateixos compradors, aquesta crema per a bebès no només cura els èczemes i la psoriasi als nadons, sinó que també és un producte eficaç per als problemes dermatològics dels adults. 


Comentaris

envia el comentari