rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

La mare d'Iñaki Urdangarin visita, per primera vegada, el seu fill a la presó

Claire Liebaert, de 83 años, de delicado estado de salud, ha sido la primera persona en ver al exduque de Palma
Claire Liebaert, la mare d'Iñaki Urdangarin, la primera que la visitat a la presó. | CatalunyaDiari.cat

 

Des que Iñaki Urdangarin va ingressar a la presó de Brieva el passat, 18 de juny, condemnat a 5 anys i 10 mesos de presó pel cas Nóos, el marit de la infanta Cristina encara no havia rebut cap visita. De fet, la seva vida a la presó està sent d'allò més solitària, ja que es troba en un mòdul aïllat de la resta de les preses. 

 

Malgrat tot, aquest passat dimecres, 27 de juny, Urdangarin va rebre la visita de la seva mare, Claire Liebaert, de 83 anys, la qual ha viatjat fins al poble segovià, convertint-se així, en la primera persona confirmada que el visita a la presó. Això sí, Claire ho ha fet amb la més estrica cautela i molt atenta a tots els moviments perquè cap fotògraf pogués aconseguir cap imatge del moment. 

Més de 300 quilòmetres per veure el seu fill

La sogra de la infanta cristina va realitzar un trajecte de 300 quilòmetres per poder passar temps amb el seu fill. Cal recordar que Claire Liebaert viu a Vitòria, al País Basc, al costat de la resta de familiars d'Urdangarin. Ells sempre han volgut mantenir la seva intimitat i privadesa, sobretot, després de l'escàndol del cas Nóos

 

Així doncs, Claire ha sigut la primera que ha visitat Urdangarin a la presó, malgrat el delicat estat de salut en què es troba. Tanmateix, cal destacar, que Claire també ha estat al costat dels seus néts i de la infanta Cristina, contràriament a la reina Sofia, la qual encara no s'ha traslladat a Ginebra per donar el seu suport a la seva filla i als seus néts en aquests moments tan difícils. 

 

La infanta Cristina l'hauria visitat d'amagades

No obstant això, alguns mitjans sospiten que aquesta podria no ser la primera visita d'Urdangarin. I és que se sospita que la infanta Cristina hauria anat a la presó de Brieva dies després que ingresses el seu marit. No obstant això, ningú l'ha vist arribar i de moment no s'ha confirmat. 

 

Finalment, cal destacar que Iñaki Urdangarin té dret a una visita a la setmana de 50 minuts de duració al locutori de la presó. Les visites es realitzen a través d'un vidre que el separi les seves visites i es podran comunicar a través d'un telèfon. Tanmateix, i una vegada al mes, Urdangarin també disposa d'un vis a vis. 

 

Imatge d'arxiu de la infanta Cristina pels carrers de Ginebra. | CatalunyaDiari.cat

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris