Kiko Hernández

Així és la mare de Kiko Hernández: va témer per la vida del col·laborador

El dur episodi que va viure Kiko Hernández amb la seva progenitora

No hi ha cap mena de dubte que Kiko Hernández és un dels col·laboradors més famosos de Sálvame, a més de ser un dels més veterans, ja que ell va ser un dels primers professionals a unir-se a la plantilla de tertulians de l'espai vespertí. Com és evident, el fet de ser una de les cares més conegudes de la petita pantalla, li ha suposat a l'exconcursant de GH haver d'aguantar que la seva vida privada estigui en boca de tot el món.

Tot i això, a diferència d'altres personatges famosos, Kiko Hernández sempre ha mantingut la seva intimitat fora de les càmeres. D'aquesta manera, amb prou feines es coneixen detalls de la seva vida privada. Tan sols que és una persona molt familiar i que es preocupa constantment pels seus éssers estimats. També que els seus pilars fonamentals són, evidentment, les seves dues filles, Abril i Jimena, i la seva mare, Teresa.

Primer pla de Kiko Hernández
Per a Kiko Hernández, la família és el seu pilar fonamental | GTRES

Quant a aquesta última, ara, traiem a la llum com és la veritable relació de Kiko Hernández amb ella i el trist episodi que van viure junts fa anys.

Kiko Hernández: «la meva mare pensava que havia perdut un fill»

Tot i ser un dels col·laboradors més famosos de la televisió, Kiko Hernández cuida al màxim detall tot el que concerneix la seva vida privada. Per a ell, és molt important que els seus estimats segueixin en un perfil baix i no estiguin en el focus mediàtic.

Per aquesta raó, han estat molt poques les ocasions en què el madrileny ha donat algun detall de la seva intimitat. De fet, fa temps, l'actor de teatre es va sincerar com mai sobre alguns aspectes desconeguts de la seva vida. De tot el que va confessar, sens dubte, va destacar el que va explicar sobre la seva mare, Teresa, de qui «sent devoció».

Pel que es coneix, quan els pares de Kiko Hernández es van divorciar, aquest no va tenir més remei que començar a treballar en oficis com a cambrer i venedor de llibres. La raó? Ajudar econòmicament la seva mare.

Això sí, malgrat que tots dos eren carn i ungla, la seva relació va travessar una època complicada. Va ser el 2013, quan l'examic de Belén Rodríguez «va caure en una voràgine», com ell mateix va explicar al seu moment, en què només es preocupava de la seva professió.

Com era d'esperar, la seva mare va estar per a ell en tot moment, donant-li suport en aquells durs moments. «La meva mare pensava que havia perdut un fill i m'ho deia. Ara em diu que sembla que torna a tenir-lo», va revelar aleshores Kiko Hernández.

Això sí, per sort del tertulià, finalment, aquesta mala ratxa va arribar al final i tot va tornar a la completa normalitat. Ara, mare i fill estan millor que mai i n'és una bona prova els elogis que li dedica el mateix Kiko Hernández en alguna ocasió.

«Bona àvia i mare que és», són un dels tants afalacs del presentador a Teresa. Sens dubte, una altra de les tantes proves que van demostrar la sintonia entre mare i fill va ser quan aquest últim li va enviar una carta quan estava participant a Gran Hermano.

Foto de Kiko Hernández.
Kiko Hernández està molt unit a la seva mare | GTRES

Teresa, un dels pilars fonamentals de Kiko Hernández

Així mateix, tal com va assegurar aleshores Kiko Hernández, quan va arribar la pandèmia de la COVID-19 va sentir veritable «temor» respecte al fet que la seva mare pogués encomanar-se del virus. Per evitar això, evidentment, el col·laborador va tenir una cura especial a l'hora de freqüentar-se amb el cercle d'amistats.

Tot i això, per fi, el madrileny va poder respirar tranquil quan la seva progenitora es va vacunar als 70 anys. Sens dubte, això va suposar un gran alleugeriment per al presentador, ja que es va trobar molt més calmat després que Teresa rebés la primera dosi contra el coronavirus.