Miki

La mare de Miki Núñez va ser professora de Xavi Hernández

L'exconcursant d'Operación Triunfo 2018 ha parlat a 'El Partidazo' sobre els seu èxits musicals

Miki Nuñez, exconcursant d'OT2018, va ser el convidat a la 'Contraportada' una secció del programa radiofònic de 'El Partidazo'. Durant l'entrevista, el català va revelar que la seva mare va ser professora de Xavi Hernández.

Serrat i Alejandro Sanz van ser els primers referents musicals de Miki Núñez

El representant d'Espanya Eurovisió 2019, va xerrar durant el programa sobre música i també sobre futbol. El català ha confessat que els seus referents musicals han estat Alejandro Sanz i Serrat, perquè era la música que escoltava la seva mare al cotxe. Miki va parlar amb enyorança d'Operación Triunfo,  confessant que mai havia estat tan feliç i reconeixent que fins al moment el seu pas per l'acadèmia ha sigut el millor moment de la seva vida.

La mare de Miki va ser professora de Xavi Hernández

El cantant català també va parlar de futbol durant l'entrevista, principalment del Barça. Va ser aquí quan el català va revelar la relació que la seva mare guarda amb un exjugador del club blaugrana. La mare de Miki va ser professora d'anglès de Xavi Hernández i també la seva tutora. El sisè classificat d'OT2018 va explicar que la seva progenitora va animar a Xavi s que es dediqués a aquest esport donades les qualitats que presentava des de ben petit.

La mare de Miki va ser professora de Xavi Hernández | CatalunyaDiari.cat

 

L'esforç del cantant català l'ha portat a l'èxit

Respecte al seu salt a la fama, Miki sempre s'ha mostrat prudent i és que per al català, tot el que està vivint és un somni fet realitat. L'exconcursant d'OT creu que la principal causa d'aquest èxit és fer les coses amb il·lusió però sobretot amb molt d'esforç i sense trepitjar mai a ningú.

Miki va protagonitzar una anècdota d'allò més comentada amb la bandera d'Espanya
Miki explica una anècdota sobre la seva mare | CatalunyaDiari.cat

 

També et pot interessar...