La mare i la parella de Belén Esteban, denunciats a les xarxes socials

Hi ha queixes per diverses infraccions

Belén Esteban no imaginava que un dels moments més feliços d'aquest Nadal, el retorn de la seva filla Andrea, suposaria un maldecap per la família. El problema en qüestió ha sorgit després que la seva mare i el seu xicot anessin a buscar a la noia a l'aeroport.

Segons els usuaris de les xarxes socials, principalment Twitter, durant el viatge de l'aeroport cap a casa, van realitzar dues infraccions de trànsit que haurien de ser penalitzades: La primera per no posar-se el cinturó de seguretat. Tal com es pot veure a les imatges, la filla de la Belén, Andrea, el seu xicot Miguel i la seva mare Carmen no porten el cinturó de seguretat posat.

També s'ha criticat que viatgessis amb la maleta al seient posterior del cotxe sense cap subjecció. Les xarxes socials no han dubtat a criticar a la família de la de San Blas per aquest motiu. Segons el portal 'Informalia', han fet arribar aquests missatges de denúncia amb la fotografia on es veuen les infraccions a la Guàrdia Civil, per tal d'alertar-los i perquè preguin les mesures pertinents, ja que consideren que ells, tot i ser qui són, també han de respectar les normes de seguretat.

Sense el cinturó cordat

La parella de la col·laboradora de 'Sálvame' podria acabar rebent una penalització de 200 euros i la retirada de tres punts del carnet de conduir per no anar amb el cinturó de seguretat cordat. Aquestes conseqüències serien bastant desfavorables per a Miguel, sobretot en la seva feina, ja que ell és conductor d'ambulàncies. Cal destacar que s'ha de demostrar que aquestes infraccions i la fotografia es fessin amb el vehicle estacionat o en circulació.

La maleta al seient de darrere sense subjecció

Els usuaris de Twitter també han denunciat la col·locació de la maleta amb la qual va viatjar Andrea. Està col·locada al seient de darrere del cotxe sense la subjecció necessària, acte no permès al codi viari. La maleta hauria d'anar al maleter i sempre ben subjecta perquè no suposi cap mena de perill pels ocupants.


Comentaris

envia el comentari