La dona de Santiago Cañizares se sincera: «Teníem l'esperança que se'n sortís»

El fill de Cañizares i Mayte moria fa menys d'un any a causa d'un tumor cerebral

Mayte García, mujer de Santiago Cañizares
Mayte García, la dona de Santiago Cañizares, parla després de la mort del seu fill | Telecinco

Fa gairebé un any, l'exfutbolista Santiago Cañizares i la seva dona Mayte rebien un cop molt dur en morir un dels seus quatre fills. Després d'una llarga lluita contra el càncer, el petit, de només cinc anys, moria deixant a uns pares desconsolats. Ara, amb el pas del temps, Mayte ha decidit parlar sobre aquest tràgic episodi de la seva vida a la revista 'TRECE'.

Mai van perdre l'esperança

Segons recull 'la Coctelera', durant l'entrevista, la dona de Cañizares ha assegurat que, malgrat les complicacions que es van presentar al llarg de l'agonitzant malaltia del seu fill, sempre va tenir l'esperança que es mantingués viu. 

La familia Cañizarez-García siempre se ha mantenido unida a pesar de las adversidades
La família Cañizarez-García sempre s'ha mantingut unida a pesar de les adversitats | ¡HOLA!

 

«Sempre teníem l'esperança que se'n sortís. La medicina li va fer efecte, a Madrid, però quan li van fer la ressonància, la doctora ens va donar la mala notícia de què li havia tornat a aparèixer de nou. Tot el temps que vaig passar amb ell durant la seva malaltia va ser un regal de la vida. Agraïa a Déu constantment que em deixés quedar amb ell. Ni un sol mal pensament. Només agraïment», comentava recordant la recaiguda del seu fill.  

  • Altres notícies: Ana Rosa Quintana demana més respecte per a Belén Esteban 

Recorda el dia de la mort del seu fill

Mayte també ha tingut l'oportunitat de recordar com va ser el dia en què va morir el seu fill. «L'últim dia no sé si va ser el pitjor dia de la meva vida o el millor, perquè ja arriba un moment que veus tant de patiment que no vols que passi més, però a la vegada, no volies que marxés. Al final tenia parades cardiorespiratòries i semblava que marxés, el meu marit deia que estava esperant que li donés permís per marxar. Jo li deia, després de baixar per una til·la, que anés cap a la llum, que hi havia gent que l'estimava, i allí va respirar profundament... i se'n va anar» assegurava mentre afirmava que l'última paraula del seu fill va ser 'mama'.

Mayte García y Santiago Cañizares, se muestran unido tras la muerte de su hijo
Mayte García i Santiago Cañizares, es mostren units després de la mort del seu fill | Lecturas

 

Malgrat la tristesa, la dona de Cañizares assegura que no ha volgut que el comiat del seu fill fos trist: «Quan el meu fill va morir volia fer una festa perquè el meu fill naixia al cel. Vaig contactar amb una soprano abans que morís i vagi escollir cinc cançons, i li vaig demanar que les cantés amb el meu fill en braços» relata.

Amb cert optimisme, afirma sentir-se agraïda amb la vida pels bons moments al costat del seu fill i acaba per afegir que «el costat bo és que em sento molt afortunada perquè, pel dia que me'n vagi d'aquest món, sabré que he sabut aprofitar l'essència d'aquesta vida. Ell em va escollir com a mare i jo no el puc defraudar, no puc perdre l'alegria, he de ser com ell i mantenir el somriure».

  • Altres notícies: El fill de Bertín Osborne rep l'alta hospitalària

Comentaris

envia el comentari