Una mare utilitza el seu nadó per protegir-se d'una forta tempesta als Estats Units

Les xarxes no han tardat a criticar els fets

Imagen de la mujer cubriéndose con su hijo
Imatge de la dona cobrint-se amb el seu fill. | Twitter

Una dona s'ha convertit en el focus de totes les crítiques després d'aparèixer en un vídeo, sota una tremenda pluja, de la qual es protegeix mitjançant l'ús del seu nadó a manera de paraigua. Les imatges van ser preses a Baton Rouge, Louisiana, als Estats Units, i les xarxes socials se n'han fet ressò. 

En l'enregistrament, apareix la jove que es cobreix d'una forta tempesta col·locant el seu fill per sobre del seu cap. La protagonista, qui apareix amb uns pantalons i una samarreta de mànigues curtes, sorprèn per la reacció que pren per evitar mullar-se.

Les crítiques no han tardat a arribar 

Com era d'esperar, els usuaris de les xarxes socials no han desaprofitat l'oportunitat per criticar els fets. I és que després de la publicació de per @AustinSims22, que ja compta amb més de 43.000 retuits i 88.000 comentaris, molts han reaccionat criticant a la dona.

Entre les respostes més impactants, destaquem algunes com: «Com a mare, estic sorpresa. Com a humana, estic avergonyida», «Honestament, he perdut la fe en la humanitat» o «No tothom està preparat per ser pare».

També han provocat un fort ressò a les xarxes socials aquells missatges que consideren que «està més preocupada del seu maleït pèl que de què la petita agafi fred sota la pluja». Finalment, va haver-hi usuaris que van considerar que «ha caigut baix», mentre que recomanaven que «comprés un paraigua».

Sens dubte, les imatges impacten pel seu contingut, ja que pocs podríem imaginar que una mare pogués prioritzar el seu benestar sota la pluja, per sobre del seu fill. Una mostra més que, a vegades, la societat està menys desenvolupada del que podem imaginar.


Comentaris

envia el comentari