Mari Carmen de 'Supervivientes 2016' lluita contra el càncer

L'exconcursant va ser una de les més estimades per l'audiència gràcies al seu bon humor

Mari Carmen té càncer d'ovari
Mari Carmen té càncer d'ovari | Telecinco

Mari Carmen Torrecillas va saltar a la fama després del seu pas per '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' on aconsellava amb molta gràcia al seu fill a buscar parella. Aquesta espontaneïtat la va portar a ser una de les concursants de 'Superviventes 2016', on va protagonitzar més d'un enfrontament amb Mila Ximénez.

El tumor no li impedeix el somriure

Després del seu periple televisiu, Mari Carmen va tornar al seu poble a Jaén per a treballar com a jornalera deixant enrere la televisió. Malauradament, després de la seva vida pública Mari Carmen va rebre un dels pals més durs i que ningú desitja quan li van diagnosticar un tumor en un dels ovaris.

  

El seu fill, Fran Lara, amb qui va anar a '¿QQCCMH?' es manté al costat de la seva mare donant-li totes les forces i suport necessari per a poder tirar endavant. Fran ha compartit una publicació en el seu compte d'Instagram demostrant-li tot el seu amor: «La lluita es guanya somrient i el teu somriure va canviar moltes vides per als quals vas ser la seva medicina. Ens toca ser la teva!», escrivia al costat de la instantània.

Mari Carmen rep quimioteràpia

L'exconcursant ha explicat que ja està rebent el primer cicle de quimioteràpia i que es considera la possibilitat de passar per quiròfan, alguna cosa que ella espera amb ganes: «Estic desitjant que sigui al més aviat possible perquè em llevin la bestiola que porto dins», assegura. Mari Carmen afronta aquesta etapa amb ànim i optimisme encara que reconeix que està passant el pitjor moment de la seva vida.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari