María Casado denuncia uns productes per aprimar que utilitzen el seu nom sense el seu permís

La presentadora ja va explicar el secret del seu gran canvi físic
María Casado ha volgut desmentir els rumors | TVE

 

María Casado ha decidit deixar de vincular-se amb una marca que utilitzava la seva imatge per treure un important rèdit econòmic. La presentadora de 'La mañana' de TVE, ha aprofitat el programa del passat dimarts, 19 de desembre, per denunciar a la mencionada empresa que, segons Casado, estava utilitzant el seu nom per vendre un producte per aprimar.

Com explica ‘Esdiario’, la periodista barcelonina ha mostrat el seu malestar públicament davant d'aquest anunci que afirmava que Casado era de les figures de la marca i que, precisament, havia utilitzat el seu producte per presumir de cos a la televisió.

 

El crossfit, clau en el seu canvi físic

Amb l'objectiu de desmentir la informació, Casado ja va confessar fa temps la seva afició a un nou esport. Tal com va explicar la periodista a la revista ‘Lecturas’, el crossfit —un esport que exigeix un gran desgast físic— ha estat el seu gran recurs per aprimar.

 

De fet, aquest esport li havia servit a Casado per baixar ni més ni menys que 15 quilos. Així, va assumir també que l'esport li ha «canviat la vida» i va explicar que el seu 'secret' distava molt de consumir productes per aprimar.

 

Muntatge de l'abans i el després de María Casado | Cedida

Altres presentadores que haurien utilitzat aquests productes 

María Casado no és l'única a qui han vinculat amb aquests productes per aprimar. Presentadores com Tania Llasera, Anabel Pantoja i Ana Rosa Quintana ja van sortir a la llum en generar-se rumors que les senyalaven, ja que també s'havien relacionat amb marques que integren productes per aprimar.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris