María Casado i Toñi Moreno posen punt i final a la seva relació

Pel que sembla les periodistes van decidir separar els seus camins fa ja un temps
María Casado i Toñi Moreno | TVE

María Casado i Toñi Moreno ja no són parella. Així ho recull 'Informalia', que revela que segons fonts properes a l'entorn de les periodistes, ja fa algun temps que María i Toñi van decidir separar els seus camins per motius personals que es desconeixen. Poc després de conèixer la depressió que l'andalusa va patir, tal com ella mateixa va relatar en 'Viva la vida', el citat mitjà ha explicat que cap de les fonts ha volgut contestar a la pregunta de si la ruptura podria haver tingut alguna cosa a veure amb això, per la qual cosa es desconeixen les raons que haurien portat a la parella a prendre aquesta decisió.

El passat mes de setembre, es feia públic que María i Toñi mantenien una relació sentimental, una notícia inesperada que va resultar ser molt sonada. No obstant això, totes dues intenten que els detalls de les seves vides privades no surtin a la llum i igual que quan es va conèixer la seva relació, tampoc han concedit declaracions sobre la seva ruptura. «Visc de la meva feina i mai he entrat ni entraré en aquest tipus de coses sobre la meva vida personal», declarava taxativa l'andalusa quan es va saber que era la parella de la presentadora de TVE.

 

 

Pel que sembla, la seva relació no era un secret a les redaccions i encara que no van oferir declaracions, tampoc van amagar-se a l'hora de gaudir de la seva relació passejant pels carrers de Madrid. Durant un temps, totes dues van ser companyes en TVE, fins que es va cancel·lar el programa de Toñi Moreno i aquesta va tornar a Canal Sur per presentar 'Los Descendientes', mentre que María es va quedar a Madrid conduint 'Las mañanas' de La 1. Una distància que, encara que també hauria pogut provocar la ruptura, s'ha acabat resolent amb el recent fitxatge de Toñi per Telecinco.Comentaris

envia el comentari