María Fernanda Álvarez, nova advocada de 'El Chicle'

La renúncia de José Ramón Sierra va deixar sense defensa a l'autor confés de la mort de Diana Quer

María Fernanda Álvarez, la nueva abogada de 'El Chicle'
María Fernanda Álvarez, la nova advocada de 'El Chicle' | Col·legi d'Advocats de la Corunya

Les reticents mentides de 'El Chicle' sobre el cas Diana Quer van acabar provocat que el seu advocat, José Ramón Sierra, optés per renunciar a la seva defensa. En aquest context, el Jutjat de Ribeira ha hagut d'actuar d'ofici i assignar-li un nou advocat. Així doncs, la nova advocada de José Enrique Abuín serà María Fernanda Álvarez.

La lletrada en qüestió, membre de la junta directiva del Col·legi d'Advocats de la Corunya, ha estat escollida d'una curiosa manera, ja que la seva tasca s'ha designat per ordre alfabètic

Les mentides de ‘El Chicle’

El lletrat José Ramón Sierra, de fet, no va poder amb les mentides de l'acusat i el passat 12 de gener va anunciar la renúncia a la seva defensa. No era, però, un fet al marge. I és que aquest havia explicat, per activa i per passiva, que abandonaria el seu client si persistia en la línia d'enganys.

Així mateix, els resultats de l'autòpsia, els quals van revelar que la jove va morir estrangulada, van ser la gota que van fer vessar el got i van provocar l'adéu de Sierra.

Fins a dia d'avui, la declaració de l'acusat s'havia mantingut en una mateixa direcció, ja que 'El Chicle' seguia afirmant que Diana Quer havia mort atropellada. Va ser aleshores quan Sierra, després dels enganys d'Abuín, va confirmar: «Hem deixat la defensa perquè per poder exercir en un assumpte penal és necessari creure totalment i honestament en el que s'està fent». 

Imagen de José Ramón Sierra, el abogado de 'El Chicle'.

José Ramón Sierra va deixar de defensar a 'El Chicle' | Cedida

Sierra, a més, no es va quedar aquí. Aquest va explicar que no podia seguir treballant «amb passió» a causa de les constants contradiccions que li suposava una situació que va qualificar de «difícil».

Davant la problemàtica, l'advocat va decidir abandonar la causa i ara, María Fernanda Álvarez, exercirà d'advocada d'ofici de 'El Chicle'.


Comentaris

envia el comentari