María Gonzalez, la desconeguda i guapíssima germana d'Eva González

A les imatges que comparteixen a Instagram es pot veure la gran semblança que hi ha entre elles

María González, hermana de Eva González
María González, germana d'Eva González. | Instagram

La presentadora de 'MasterChef' i futura mare del fill de Cayetano Rivera, s'ha convertit en una de les figures més famoses del panorama espanyol. La seva pròxima maternitat i la seva faceta de presentadora al concurs culinari de TVE, han fet que es converteixi de nou en un dels personatges preferits de les revistes del cor.

Fa uns dies, han sortit a la llum unes imatges seves en biquini a les platges de Mèxic, on ha presumit d'embaràs i de l'espectacular cos que l'ha convertida en una de les dones més elegants i sexis d'Espanya. Així doncs, no sorprèn molt que qualsevol persona relacionada amb ella passi a ser també notícia, com ha passat amb un membre de la família fins ara desconegut.

Se trata de María González, una joven que nunca ha querido aparecer en los medios de comunicación pero que es igual de guapa que su hermana, o incluso más. Algunos han podido saber de ella a través del Instagram de la presentadora.

Es tracta de la seva germana, María González. La jove, que de moment mai ha volgut aparèixer en els mitjans de comunicació, comparteix gran part de la bellesa amb Eva i destaca també pel seu aspecte físic. Fins i tot es poden saber més dades de la vida de la presentadora a través del compte d'Instagram de la seva germana María.

María González, hermana de Eva González
María González, germana d'Eva González | Instagram

«Avui és l'aniversari de la dona més bella i amb l'ànima més bonica, la meva germana @mariagonzalezf T'estimo tant...», escrivia la presentadora per felicitar a la seva germana en un dia molt especial. I és que queda clar que les dues han heretat la mateixa bellesa i sembla que la seva personalitat també és molt semblant, el que fa que tinguin una relació molt propera.

Com es pot veure a les fotos, María i Eva comparteixen el mateix riure i la mateixa forma dels ulls que han conquistat a tants espectadors. Tot i això, en el cas de María el to és una mica més clar que el de la seva germana gran.

María González, hermana de Eva González
María González, germana d'Eva González | Instagram

 


Comentaris

envia el comentari