Primer pla de Maria Guardiola

Maria Guardiola deixa tothom sense paraules amb la seva última foto

La jove ha sorprès els seus seguidors

Maria Guardiola és tendència. I no, aquesta vegada, el motiu no és pel seu pare, l'estimat Pep Guardiola. En els últims anys, la jove s'ha convertit en una cara molt coneguda del nostre país. Evidentment, que sigui filla d'un dels exfutbolistes més famosos del nostre país l'ajuda bastant.

La realitat és que Maria s'ha fet un lloc dins del món de les xarxes socials. La catalana és tota una celebritat dintre del món de les xarxes socials, on treballa com a influencer, la feina que està de moda entre les filles de famosos. Dia sí i dia també, Maria Guardiola penja fotos que causen impacte, no només per la seva bellesa natural, sinó també pels increïbles looks que es marca.

Maria Guardiola encén la xarxa

La catalana només té 22 anys, i ja està molt acostumada a estar en boca de tothom, sigui gràcies als passos del seu pare o bé per les seves publicacions a les xarxes socials. Encara que ser la filla d'un dels entrenadors més importants de la història del F.C. Barcelona l'ha ajudat molt, a poc a poc, la jove vol desvincular-se de la imatge de ser 'la filla de'.

Per a fer-ho, la jove està intentant convertir-se en una referent dins el món de les influencers. Actualment, la catalana té més de 700 mil seguidors a Instagram. Una xifra que, a poc a poc, va creixent.

La darrera imatge que ha publicat a la xarxa demostra que està gaudint de l'estiu. Viatjant amb la família i els amics, aquest estiu ha viatjat Egipte, la Costa Brava, Barcelona, Londres i Turquia, on ha sorprès tots els seus seguidors amb una imatge espectacular. 

Així mateix, la jove ha presumit de físic i, sobretot, de bronzejat; per la filla de l'exfutbolista els vestits negres són un bàsic per la temporada d'estiu, com hem pogut veure. Immediatament, la imatge, en menys de 24 hores, ha rebut més de 50 mil likes, una xifra que no està gens malament. 

Sens dubte, la jove es vesteix amb vestits espectaculars, de color negre, que contrasten amb la seva llarga cabellera rossa i ondulada, deixant bocabadats tots els seus seguidors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!