URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

María Jesús de ‘GH DÚO’ assegura que Julio Ruz li va fer un «amarratge»

L'ex-Miss Espanya i concursant del nou ‘reality’ declara que va estar enamorada de l’empresari perquè aquest li va fer un ‘encanteri’

Julio Ruz y María Jesús Ruíz
María Jesús Ruiz assegura que Julio Ruz va fer-li un 'amarratge' per enamorar-la | DiariCatalunya.cat

Si una cosa va sorprendre l’audiència de ‘GH DÚO’ a l’inici d’aquest va ser l’entrada de la parella de María José Ruiz i Julio Ruz, un emparellament que semblava surrealista per les diferències entre l’empresari i l’exmodel. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Maria Jesús ha desvelat la raó de la seva passada relació sentimental al programa ‘GH DÚO: Límite 48 horas’ de Telecinco.

Tot va començar quan Julio Ruz va acusar Fede Rebecchi, el primer concursant a ser expulsat del programa, de no ser «una persona transparent». Carolina Sobe no va tardar a saltar en defensa del seu amic italià, assegurant a l’empresari que «ens carregaràs amb una nominació amb la teva actitud». María Jesús va decidir, en aquell moment, atacar a la seva exparella acusant-lo de mandrós i gandul.

  • Notícia relacionada: L'audiència de 'GH DÚO', impactada per l'edat de Julio Ruz

Un ‘encanteri’ que va fer sorgir l’amor

María Jesús, més tard, va confessar el motiu pel qual, segons ella, s’havia enamorat de Julio Ruz. L’ex-Miss Espanya li va confessar a Juan Miguel, un dels companys del concurs, que li havien dit que «Julio em va fer un amarratge. I l’altre (Gil Salgado) va pagar perquè me l’eliminessin. Per això estava tan boja per Julio». La concursant estava convençuda que el seu enamorament per Julio era degut exclusivament a l’encanteri que li havia fet, afegint que havia vist a Ruz «agafar cabell i flux meu per fer-ho».

Julio Ruz, estupefacte davant les declaracions de la seva exparella, va assegurar que estava molt sorprès i va afirmar que «és tan absurd que no sé ni què contestar».

Carolina al veure com María Jesús explica el suposat 'amarratge'  | Telecinco

 

El presentador Jorge Javier Vázquez, qui es va mostrar confós davant les declaracions de la concursant, li va preguntar si havia notat que li faltava cabell en algun moment. María Jesús va respondre a la pregunta: «jo li tinc molt de respecte a aquests temes. A mi m’ho han dit i jo en aquell moment estava boja pel Julio. Ara no sento cap mena d’atracció per ell i abans jo el veia com si fos Déu...».

«Sí, vas agafar el meu cabell un dia a la perruqueria, el mateix dia que em vas demanar matrimoni. El vas agafar i el vas guardar amb paper Albal. Deies que era de record i que el guardaries en una caixeta, però ja he vist després que no. És clar, per això estava tan enamorada de tu», carregava María Jesús a Julio, qui no va tardar a contraatacar: «Però si jo no et vaig donar l’anell a la perruqueria! Que mentidera que ets!»

Els companys defensen l’empresari

Tots els companys de la casa mostraven la seva confusió i sorpresa, sobretot la parella d’ambdós dins del concurs, Carolina Sobe, que posava en dubte la versió de l’exmodel: «Jo d’aquestes coses en sé, i si t’haguessin fet un amarratge, no t’hauries separat d’ell» deia la tertuliana molt segura. Una altra que defensava la versió de l’empresari va ser Sofía Suescun: «Crec que estàs dient coses que no són veritat per deixar malament a Julio, com si t’avergonyissis d’haver estat amb ell. No ets gens coherent», deia la guanyadora de ‘Supervivientes’.

María Jesús mentre veia el vídeo de les seves pròpies delcaracions  | Telecinco

 

Jorge Javier, veient l’acalorada discussió entre la parella del concurs, va intentar calmar ambdós reflexionant «nois, que heu sigut parella». «Bé, som ex, de l’ex, de l’ex, de l’ex...», responia María Jesús intentant deixar malament a Ruz. «Bé sí, perquè lo teu amb els ex és per un capítol a part», contraatacava l’empresari. Davant les càmeres del plató, Joao assegurava que María Jesús havia acudit a ell per intentar desfer-se de l’amarratge.

  • També et pot interessar: Així és Sofía Suescun, reina dels 'realities' de Telecinco

Comentaris

envia el comentari