Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

La foto de María Jesús Ruiz que destrossa la teoria de 'Sálvame'

L'exmiss ha publicat una imatge que contradiu les informacions del programa

María Jesús Ruiz ha deixat molta empremta a Telecinco, ja que va aconseguir guanyar 'GH DUO' després d'haver estat una de les concursants més populars del 'reality'. Però, enrere queda la seva relació amb Julio Ruz i el seu breu romanç amb Antonio Tejado perquè, recentment, s'ha especulat molt sobre la seva parella actual. Des de fa algun temps l'exmiss està sortint amb Curro, un home que ha generat molta polèmica en programes com 'Sálvame'.

El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va destapar que Curro hauria sigut deslleial a María Jesús Ruiz i, a partir d'aquí, l'exconcursant de 'GH' i de 'Supervivientes' va descobrir que Curro estava encara casat. Després de moltes anades i vingudes, María Jesús Ruiz ha confirmat com està la seva relació actual amb Curro. Des de 'Sálvame' van fer diversos programes dedicats a ella i a Curro, fins i tot van destapar converses del xicot de l'exmiss amb altres dones.

En els últims anys María Jesús Ruiz no ha tingut molt bona sort amb les seves parelles. Actualment col·labora en diversos programes de Mediaset, la seva última participació en un 'reality' va ser en la primera edició de 'La Casa Fuerte', en què va concursar amb la seva mare. I, mentrestant, de Curro no s'ha sabut res fins ara.

L'exmiss ha publicat una fotografia que segur no ha caigut gens bé a 'Sálvame', ja que desmunta la seva idea. Tot faria indicar que María Jesús Ruiz ha fet cas omís a totes les especulacions sobre les suposades deslleialtats de Curro, o almenys això sembla si s'ha de jutjar per la seva última publicació d'Instagram.

La foto que desmunta la teoria de 'Sálvame'

L'exmiss d'Espanya ha compartit una imatge molt afectuosa amb el seu noi, Curro, un fet que certifica que la parella no s'ha trencat, i que malgrat tots els rumors que van sortir a 'Sálvame' segueixen junts. La guanyadora de 'GH DUO' ha aprofitat l'aniversari de Curro per enviar-li una bonica felicitació.

El seu Instagram ha estat testimoni d'aquest malbaratament d'amor. «Avui és l'aniversari del meu company de vida, amb el qual comparteixo els meus moments més feliços i més durs. Amb el que he decidit viure i en el qual em recolzo. T'estimo, la meva vida, per molts més aniversaris junts!», va escriure la model demostrant el gran amor que sent per Curro.

A més, a la foto apareixen els dos junts al llit. Aquesta publicació romàntica ha rebut una gran quantitat de 'likes' i comentaris. La gran majoria d'usuaris s'han sorprès molt, ja que donaven per morta aquesta relació després de tots els àudios que va destapar 'Sálvame' en què suposadament Curro lligava amb altres dones.

Per si no fos prou, Curro va voler enviar un missatge una mica enigmàtic. «T'estimo, tot sortirà bé. No et preocupis, ets la millor mare del món, parella amiga i companya. Fins al foc», va comentar el xicot de l'exmiss. Ara la gent es preocupa pel comentari de «tot sortirà bé».

Amb aquesta publicació ambdós confirmen que estan junts, i no només això, sinó que estan més enamorats que mai. Aquesta prova d'amor desmunta totes les teories de 'Sálvame', ja que des d'aquí es van destapar totes les possibles deslleialtats de Curro. De moment, María Jesús no s'ha pronunciat en cap plató de televisió sobre la seva relació amb Curro. Pel bé de tots dos ha decidit allunyar el seu noi del focus mediàtic.

L'exmiss ha estat sens dubte un dels personatges més populars dels últims dos anys, motiu pel qual l'audiència la va coronar com la guanyadora de 'GH DUO'. Ara, María Jesús ha decidit fer un pas enrere i de moment només es dedica a comentar els 'realities'.