URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

María Jesús parla a 'Lecturas' sobre Kiko Rivera: «M'odia»

La guanyadora de 'GH DÚO' explica en exclusiva a la revista 'Lecturas' el calvari que va sofrir dins la casa de Guadalix

María Jesús se sincera en la seva entrevista a 'Lecturas'
María Jesús se sincera en la seva entrevista a 'Lecturas' | TELECINCO

María Jesús Ruiz, s’ha despatxat a gust en la nova entrevista que ha ofert com a guanyadora de ‘GH DÚO’ a la revista ‘Lecturas’. Allí afirma que la seva estança dins el ‘reality’ va ser molt complicada i que ho ha passat molt malament en veure’s totalment apartada de la resta de companys de la casa de Guadalix. A més a més, ha afirmat rotundament que Kiko Rivera l’odia.

Feliç pel suport rebut

Maria Jesús Ruiz ha expressat en l’entrevista sentir-se orgullosa d’haver guanyat enfront d'un rival com Kiko Rivera, manifestant que se sent gratament sorpresa per l’afecte rebut per part de la gent del carrer: «Estic feliç, l’afecte de la gent és immens. Mai ho hauria imaginat. Com podia lluitar jo contra tota la gent que arrossega Isabel Pantoja?». La guanyadora d’aquesta última edició també ha tingut paraules per al seu rival a la final del concurs, Kiko Rivera: «Estava tan fora de lloc i era tan poc humil! Sóc filla d’una mestressa de casa i d’un camioner. Perquè els meus pares no tinguin tants diners com la seva família, la seva professió no és menys digna».

 

María Jesús Ruiz, portada de 'Lecturas' després de guanyar 'GH DÚO'
María Jesús Ruiz, portada de 'Lecturas' després de guanyar 'GH DÚO' | Lecturas

 

María Jesús Ruiz també ha volgut opinar sobre la relació que mantenen Kiko Rivera i Irene Rosales afirmant que qui porta els pantalons a casa seva és Irene Rosales, que és la figura dominant de la parella: «Irene és qui controla, és el cervell de la relació».

L’exmiss Espanya també ha estat preguntada sobre el destí del premi de 100.000 euros que ha rebut per haver guanyat el concurs: «el premi és pels meus pares. El meu premi és el reconeixement públic». I és que se sent molt orgullosa dels seus pares i especialment de la seva mare, Juani Garzón, que l’ha defensat amb dents i ungles de tothom: «És la mare que tots voldrien tenir. Fins i tot té club de fans!». A més a més, María Jesús està disposada a iniciar una nova vida personal i professional en què no depengui de l’ajut d’un home: «Vull obrir un petit negoci de manicura i pedicura a Còrdova. Vull tenir un pis pagat i un treball, per petit que sigui».

 

 

Comentaris

envia el comentari