La parella de María Jesús Ruiz, Julio Ruz, enmig d'una gran polèmica en aparèixer la seva suposada amant

El seu nom és Mariam Pulido, i l'empresari hauria estat amb ella mentre l'actual participant de 'Supervivientes' estava embarassada

María Jesús Ruiz con Julio Ruz
María Jesús Ruz amb la seva parella, Julio Ruz  | Cedida

Si a una cosa ens hem anat acostumant durant aquesta nova edició de 'Supervivientes' és a què María Jesús Ruiz ens expliqui les fogoses relacions íntimes amb la seva parella actual, Julio Ruz. Després de la separació de Gil Silgado, sembla que la jove torna a estar perdudament enamorada. Tot i això, el seu aïllament a Hondures l'ha protegit, fins ara, de conèixer un secret que podria canviar radicalment les coses. 

I és que hem sabut que Julio Ruz podria haver-li estat infidel durant l'embaràs, amb una jove anomenada Mariam Pulido, originària de Jaén però que viu actualment a Fuengirola. Mariam insisteix que té proves clares que demostrarien que ella i la parella de María Jesús haurien tingut relacions esporàdiques, però continuades, des que es van conèixer l'any 2005. 

Ruz li hauria estat infidel mentre María Jesús estava embarassada

La suposada amant ha volgut revelar voluntàriament el «secret» de Julio Ruz davant de tot el país, amb informació i vídeos entregats al programa 'Socialité' de Telecinco, presentat per María Patiño. En concret, en els vídeos es pot veure l'empresari i la jove en un bar de la localitat de Fuengirola. 

Una de las grabaciones que ha aportado Mariam a 'Socialité'
Mariam ha presentat a 'Socialité' material audiovisual per demostrar l'infidelitat de Ruz | Telecinco

 

A més a més, ha assegurat que Julio hauria mantingut una doble relació amb la concursant de 'Supervivientes' i ella, fins i tot quan la primera estava embarassada. «Ell mai m'ha promès res, no fa això. Li agrada jugar amb les parelles. A mi em deia que m'estimava, però que estava amb María Jesús per altres qüestions. Ell no s'amaga i Jaén és petit», ha insistit la suposada amant. 

«Físicament, no m'atreu gens»

Aquestes no han estat les úniques declaracions explosives de Mariam, i és que la jove ha continuat explicant com va ser la seva relació amb el seu «mascle». «Físicament no m'atreu gens. Què m'agradava d'ell? La seva forma de parlar, com et tracta... Però enamorada, no», ha insistit la presumpta amant. En aquest sentit, la jove ha arribat a parlar fins i tot d'alguns aspectes molt íntims, desmuntant la versió de María Jesús: «És molt avorrit al llit», ha confessat Mariam. 

Amenaçada per callar

Més enllà de la seva confessió, que podria crear-li seriosos problemes a María Jesús, Mariam també ha revelat algunes de les amenaces que l'empresari li hauria fet, per evitar que parli sobre el seu suposat romanç. «Fa temps em va fer una entrevista el vostre company Juan Antonio León, que no va sortir. Però arran d'això Julio em va enviar un whatsapp, amenaçant-me d'explicar coses sobre mi, com un judici que tinc i aquest tipus de coses, si jo parlés...», ha dit Mariam. 


Comentaris

envia el comentari