María Jesús Ruiz diu que una «mà negra» intenta boicotejar la seva relació amb Julio Ruz

María Jesús Ruiz diu que una «mà negra» intenta boicotejar la seva relació amb Julio Ruz

María Jesús Ruiz vuelve de 'Supervivientes'
María Jesús Ruiz torna de 'Supervivientes' | Telecinco
 

María Jesús Ruiz ha tornat de ‘Supervivientes’ envoltada de polèmiques. La principal, la que acusa la seva parella, Julio Ruz, d’haver-li sigut infidel durant la seva absència. Malgrat tot, la ja exconcursant va insistir en la confiança que sentia per la seva parella.

Així doncs, María Jesús deia que «he d’escoltar de la seva boca les coses tal com són», mirant de calmar una mica la tempesta que s’acabava de formar al plató. «De mi mateixa s’han dit tantes mentides...» es lamentava, donant a entendre que sap perfectament com funciona el món de la televisió i que no es deixarà enganyar per la primera opinió que senti.

Està molt enamorada del seu marit

El beso entre María Jesús Ruiz y Julio Ruz
El petó entre María Jesús Ruiz i Julio Ruz | Telecinco
 

L’exmodel es mostrava profundament emocionada, i deixava patent la seva intenció de donar-li un vot de confiança al seu company sentimental. Jesús Ruz, per la seva banda, semblava ben orgullós i satisfet de la reacció de la seva parella i de la confiança que li havia demostrat, de manera que l’escena va acabar amb una càlida abraçada i un apassionat petó.

María Jesús va obrir les portes del seu cor de bat a bat i li va dedicar les següents paraules a Ruz: «T’estimo incondicionalment i saps que estic entregant-te la meva vida». A més, assegurava que «confio en tu sobre totes les coses», aprofitant per tancar les boques d’aquells que posen en dubte l’autenticitat del seu amor.

Una «mà negra» que amenaça la seva relació

De totes les frases que va dir al llarg de la gala de ‘Supervivientes’, va haver-hi una que va destacar per sobre les altres. I és que l’exconcursant va confessar que hi havia «una mà molt dolenta» que portava temps atacant la seva relació.

Ruiz va anar més enllà assegurant que era la responsable de fer «molt mal a la nostra parella», però va insistir en la idea de solucionar el conflicte que ha sorgit, ja que per ella el més important és que «t’estimo amb tot el meu cor».

«Ja sé quant m’arribes a estimar», continuava l’exmodel, i va acabar d’arrodonir la resposta dient sobre el seu company que «sé que no se n’aniria amb ‘aquestes’», ja que per fer-ho «hauria de tenir molt mal gust».


Comentaris

envia el comentari