María Jesús Ruiz desmenteix que s’hagi trobat amb Gil Salgado

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ ha posat fi a la seva relació amb Julio Ruz
María Jesús Ruiz i Julio Ruz s'han separat | CatalunyaDiari.cat

 

María Jesús Ruiz està passant per moments durs. L'ex Miss Espanya va poder tornar a veure la seva filla després de 'Supervivientes', però sembla que no tot està sortint tan bé com esperava. Aquest estiu ha tingut bastants contratemps, que han acabat amb el final de la relació que tenia amb el pare de la seva filla petita, Julio Ruz.

 

La parella va comunicar fa uns dies que havien cancel·lat la boda que tenien prevista celebrar a finals d'aquest mes de setembre, però ara han anat més enllà hi ha acabat definitivament amb la seva relació. «Jo estimo molt a Julio però, lamentablement, hi ha un problema: la meva família i ell no tenen bona relació. Tot això ha comportat una sèrie de discussions que, sumades als problemes normals en una relació, fan impossible la convivència», ha explicat María Jesús Ruiz.

 

María Jesús Ruiz amb Gil Salgado | Cedida

Unes suposades trobades amb Gil Salgado

Als problemes sentimentals de la model, ara se li ha de sumar unes afirmacions de la filla del seu exmarit, Gil Salgado, assegurant que el seu pare i l'ex Miss España s'haurien estat veient aquest estiu de forma secreta. «A ella no li interessa estar a les males amb el meu pare, tenen un negoci en comú fora d'Espanya, que els està generant molts beneficis. El meu pare té informació de Maria Jesús de manera que la té agafada», explicava la filla de Gil Salgado.

 

No obstant això, María Jesús Ruiz ha sortit ràpidament a desmentir aquestes informacions. «És totalment FALS. Un cop més Anabel Gil menteix. Jo no tinc cap intenció de tornar amb el pare de la meva filla Alba. No hi ha hagut cap trobada i, encara que estigui recorreguda, hi ha una ordre d'allunyament i una sentència. Ja n'hi ha prou de mentides», ha sentenciat l'exconcursant de 'Supervivientes'.

 

«És molt interessada i calculadora»

Anabel Gil, a més, també ha volgut parlar de la ja exparella de Ruiz, assegurant que «Julio no sap res de què el meu pare i ella s'han vist, ho feien a amagades. Ella anava sola en cotxe». Sobre les trobades amb el seu pare, la jove creu que és una estratègia per apropar-se a ell i no estar sola: «És interessada i calculadora en tot. Cada pas que dona el fa sabent la repercussió que tindrà».