María Jesús Ruiz, enamorada de nou

L'exmiss Espanya ha retrobat la il·lusió al costat del seu community mànager

María Jesús Ruiz torna a tenir parella
María Jesús Ruiz torna a tenir parella | CatalunyaDiari.cat

María Jesús Ruiz torna a estar enamorada. Després de guanyar ‘GH DÚO’, on va protagonitzar un idil·li fugaç amb Antonio Tejado, l’exmiss espanya s’havia mantingut soltera fins fa poc, quan ha sortit a la llum que manté una relació sentimental des de fa mesos amb Francisco Miguel, el seu community mànager.

 

Sogra i gendre ja es coneixen

Curro, que és el seu sobrenom més conegut, té 32 anys i va conèixer a María Jesús gràcies al seu exmarit Julio Ruz, qui els va presentar perquè ell li portés les seves xarxes socials. Així doncs, l’exmiss ha deixat enrere les trifulgues amb els seus ex Julio Ruz i Antonio Gil Silgado, i ara es passeja feliç amb el seu nou xicot pels carrers de Ponferrada, on han estat captats per les càmeres dels paparazzis, tal com publica la revista 'QMD!'.

 

Portada de la revista 'QMD!'
Portada de la revista 'QMD!' | QMD!

 

Sembla que la seva relació va molt bé i és estable,  ja que l’exmiss espanya li ha presentat a la seva mare, Juani, que també és coneguda per defensar la seva filla amb dents i ungles pels platós de televisió. Sogra i gendre sembla que mantindrien una molt bona relació, al contrari que va passar anteriorment amb altres parelles de l’exmiss, amb qui la seva mare va protagonitzar forts enfrontaments a Telecinco.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari