María Jesús Ruiz

Maria Jesús Ruiz guanya la batalla judicial contra Julio Ruz per la seva filla

L'exparella de la model l'havia demandat reclamant la custòdia total de la filla que tenen en comú

María Jesús Ruiz està pletòrica després d’haver  guanyat el judici que tenia contra la seva exparella Julio Ruz per la custòdia de la filla que tenen en comú, que ara té dos anys. El passat mes de juny, Julio Ruz va demandar l’ex miss Espanya María Jesús Ruiz reclamant la custòdia total de la seva filla, al·legant que la seva mare i guanyadora de ‘GH DÚO’ passava massa dies fora de casa per motius laborals.

La model ha explicat a la revista ‘Lecturas’ que ella mai havia deixat sola a la seva filla i que sempre havia demanat a la mare de Julio que es fes càrrec de la nena quan ella no podia: «Cada cop que me n’anava a treballar, trucava a la mare de Julio (...) Mai vaig pensar que dirien que no els deixo veure a la nena», va confessar l’exmiss, que se sent especialment decebuda amb l’actitud de la família del seu ex.

 

María Jesús però, ha sortit victoriosa de la demanda i ella mateixa ha explicat els motius pels quals el jutge ha considerat que la seva filla havia de residir amb ella: «Jo tinc una feina i un habitatge en propietat. Julio, en canvi, ni tan sols està donat d’alta a la Seguretat Social». A més a més, la model se sent molt enfadada i dolguda amb la demanda de Julio, ja que segons la seva opinió, amb la seva demanda reclamant la custòdia total de la seva filla, dóna a entendre que ella és una mala mare.

 

Cara a cara de María Jesús i Julio Ruz a 'GH DÚO'
Cara a cara de María Jesús i Julio Ruz a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Així doncs el cara a cara de l’exparella als jutjats va ser molt tens, segons explica la model a la citada revista, mentre confessa que no va voler ni mirar-li a la cara i que no es van saludar. Ara, i després d’haver guanyat aquesta demanda, l’exmiss reconeix que només deixarà la seva filla amb el seu pare quan li toqui, segons el règim de visites que estipuli el jutge. Julio a més a més, li haurà de passar una manutenció de 300 euros mensuals per la seva filla.

També et pot interessar...