rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Jesús Ruiz haurà d'abandonar 'Supervivientes' per motius judicials

La concursant ha de tornar a Espanya per acudir com a testimoni en un judici contra la seva exparella acusat de maltractament
María Jesús Ruiz a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Un nou concursant abandonarà el programa 'Supervivientes' de Telecinco. Després de l'abandonament de María Lapiedra i d'Adrián Rodríguez, ara serà María Jesús Ruiz la que haurà d'abandonar l'illa per tornar a Espanya. Aquesta edició està sent de les que més abandonament s'han produït, però el cas de la ex Miss Espanya es ven diferent.

 

María Jesús es veu obligada a abandonar el concurs de supervivència per acudir com a testimoni en un judici que té pendent contra la seva exparella, José María Gil Silgado, per maltractament. D'aquesta manera, abandona per motius judicials i no per voluntat pròpia ni imposició del programa.

No s'ajornarà el judici

El judici està previst per aquest pròxim 16 d'abril i no hi ha hagut cap opció per aconseguir estalviar-se assistir-hi ni que s'ajornés. L'advocat de Ruiz ha intentat totes les possibilitats perquè no hagués de marxar d'Hondures, però finalment serà inevitable. Segons sembla, tot i haver sol·licitat un ajornament del judici, el jutjat ho ha denegat.

 

L'advocat havia al·legat que María Jesús no podia acudir a la vista per motius laborals, aportant com a prova el contracte firmat per la productora de 'Supervivientes 2018', però tot i això, el jutge no ha volgut ajornar el judici perquè Ruiz sabia amb bastant antelació quina seria la data, segons el ‘Diario de Jaén’.

 

És per aquest motiu que haurà d'abandonar el concurs. Si no ho fa i per tant decideix seguir a l'illa i no acudir al judici, podria enfrontar-se a una multa d'entre 200 a 5.000 euros. Però no només això, en el cas que María Jesús faltes a la segona citació podria ser sancionada econòmicament i podrien obrir diligencies contra ella per desobediència.

Judici contra Gil Silgado per maltractament

María Jesús Ruiz està citada a declarar en qualitat de testimoni a causa d'una denúncia que ella va interposar contra la seva exparella sentimental José María Gil Silgado per suposats maltractaments.

 

En aquest sentit, es demana una condemna de 22 mesos de presó per l'acusat per delictes d'amenaces i coaccions que va realitzar a la concursant des de la presó, quan Gil Silgado estava empresonat per altres delictes. Concretament, des de presó li enviava cartes a María Jesús amenaçant-la per aconseguir veure la seva filla que tenen en comú.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris