María Jesús Ruíz, entre llàgrimes: «Crec que sóc una mala filla»

La presentadora de 'Viva la vida' va tocar la fibra de l'exmiss Espanya

María Jesús Ruíz se derrumba en 'Viva la vida' al hablar de la relación con sus padres
María Jesús Ruíz s'enfondra a 'Viva la vida'. | Telecinco

Quan s'acaba un 'reallity', el més habitual és que les persones que hi han participat vagin de plató en plató explicant la seva experiència. Aquest és el cas, per exemple, dels concursants de l'última edició de 'Supervivientes'. En aquesta ocasió, li ha tocat a María Jesús Ruíz visitar el plató de 'Viva la vida'. 

Cal recordar que la que un dia es va convertir en Miss Espanya, ha sigut una de les concursants més estimades pels espectadors de Telecinco durant la seva estada a l'illa. I és que Ruíz ha protagonitzat alguns dels moments més divertits del 'reallity'. Malauradament, també ha sigut protagonista de les suposades infidelitats a la seva parella Julio Ruz. 

No obstant això, el moment més destacat del programa de Toñi Moreno no va tenir res a veure amb cap d'aquests dos temes, sinó amb la relació que María Jesús ha mantingut i manté amb els seus pares. 

María Jesús s'enfondra en parlar de la seva mare

La presentadora Toñi Moreno va voler viatjar en el temps i va preguntar-li a l'exmiss com va ser el moment en què es va haver de separar dels seus pares per poder seguir amb la seva carrera de model. «Jo em vaig acomiadar dels meus pares per anar a 'Miss Espanya' i ja no vaig tornar a Andújar fins al cap de dos mesos després», va confessar la model.

«La meva mare és una gran patidora. Ella pateix amb cada crítica i amb cada comentari. Em deia que no anés a 'Supervivientes' fins que ella no es morís. No li arribava el menjar a l'estómac, jo l'he vist molt més prima en tornar», va explicar María Jesús sobre la seva mare. I va ser just en aquest moment, quan la model no va poder més i va començar a plorar, mentre es definia com «una mala filla».

La mare de María Jesús li dona la raó

Toñi Moreno va intentar animar-la, però María Jesús continuava tirant-se les culpes, argumentant així les seves paraules: «Jo he estat molt rebel i he fet el que m'ha donat la gana, he pres les decisions que he volgut. Sóc molt visceral».

De fet, la mare de l'exconcursant de 'Supervivientes' va reafirmar les paraules de la seva filla: «Ella es creu que ho pot fer tot, i jo l'oriento, però no em fa cas». I va acabar sentenciant amb un: «És molt difícil ser mare». 


Comentaris

envia el comentari