María Jesús Ruiz revela que es va inventar que havia estat maltractada per Gil Silgado

«Vaig ser molt dolenta. És dur i horrible. Vaig enganyar a la gent», ha confessat la que fos Miss Espanya
María Jesús Ruiz confiesa haber mentido en el plató de 'Sábado Deluxe'
María Jesús Ruiz confessa haver mentit en el plató de 'Sábado Deluxe' | Telecinco | Telecinco
 

María Jesús Ruiz ha confessat en 'Sábado Deluxe' que es va inventar que havia estat maltractada psicològicament per Gil Silgado. «Vaig ser molt dolenta. Súper dolenta. I és dur i és horrible perquè vaig enganyar a la gent i això està malament. Va ser una acusació terrible», declarava.

En els últims anys, la que fos Miss Espanya ha acusat públicament a la seva actual parella d'haver-la maltractat, una greu acusació de la qual ara es penedeix i que reconeix que va fer per fer-li mal i perjudicar-lo.

«José María pot ser tot el que sigui però l'única cosa que et puc dir és que ha estat l'únic home que m'ha fet feliç, totalment i absolutament», sentenciava, després de molt temps concedint entrevistes en diferents mitjans i platons denunciant maltractaments.

Després de desitjar-li el pitjor, dir-li infidel, mentider, impotent i realitzar una infinitat de comentaris atacant-lo, María Jesús ha concedit una entrevista en la qual ha donat la cara després d'anunciar que havia reprès la seva relació amb l'empresari i que no solament l'havia perdonat, sinó que li ha donat una nova oportunitat a l'amor.

 

María Jesús Ruiz y Gil Salgado
María Jesús Ruiz i Gil Salgado | Cedida
 

Una decisió incomprensible

En anunciar que s'havien reconciliat, María Jesús ja va reconèixer que no esperaven ni demanaven que se'ls entengués, però que sí que respectessin la seva decisió. No obstant això, les importants acusacions que es van llançar l'u a l'altre i que ara semblen no tenir efecte, han fet que la seva història resulti incomprensible.

I és que a les dures acusacions de la model contra Gil Silgado se sumen les dures respostes d'aquest, qui tampoc es va mossegar la llengua. Una tempestuosa relació que de la nit al dia va fer un gir de 180 graus i ara acapara tots els titulars per la seva sorprenent reconciliació i com no, per les crítiques que reben de part del seu entorn.

L'empresari i pare de la primera filla de María Jesús la va acusar de robar-li, d'abandonar-lo després d'una operació durant la seva estada a la presó, de ser infidel i no deixar-li veure a la seva filla, a més de revelar públicament que la va conèixer a través d'un contacte que coneixia a una dona que es dedicava a gestionar cites amb noies de companyia.Comentaris

envia el comentari