María Jesús Ruiz, sobre la seva ruptura amb Julio Ruz: «Vull estar sola»

Julio Ruz no s'ha mossegat la llengua: «No entenc les seves raons i em sembla injust»
María Jesús Ruiz i Julio Ruz | CatalunyaDiari.cat

 

 

María Jesús Ruiz i Julio Ruz han acabat confirmant el que era un secret a veus des de feia moltes setmanes. Ha estat la mateixa María Jesús qui, de fet, no s'ha estat de res per confirmar a 'Corazón TVE' que havia partit peres amb Julio Ruz i, més enllà de la notícia, aquesta sorprenia a tothom en revelar els motius de la traumàtica ruptura. 

 

«Jo m'estimo molt en Julio però, lamentablement, hi ha un problema: la meva família i ell no tenen bona relació. Tot plegat ens ha dut a una sèrie de discussions que, sumades als problemes que ja teníem, han fet que haguéssim de partir peres», va començar explicant mentre afegia: «Ens separem estimant-nos. En Julio ha estat el meu millor suport, el meu amor, el meu company i un meravellós pare. Entenc que la gent pugui pensar que no tinc personalitat, però la meva família és el primer». 

 

Julio Ruz: «Em sembla injust»

El mateix Julio Ruz també va optar per sortir al pas de la notícia. En aquest context, doncs, el mateix Ruz va afirmar: «No entenc les seves raons i em sembla injust, però no em queda més que acceptar la seva decisió». Més enllà, Ruz va afegir: «Ens estimem molt i suposo que, amb el temps, podrem acabar sent bons amics. I és que ella és, per sobre de totes les coses, la mare de la meva filla». 

 

María Jesús Ruiz, en arxiu  | Telecinco

 

 

Una boda truncada 

La separació, doncs, ha resultat ser un cop duríssim per Julio Ruz, qui estava molt il·lusionat amb la boda. Els rumors sobre una possible ruptura, de fet, van començar fa unes setmanes quan l'exconcursant de ‘Superviventes’ va deixar de compartir fotografies a les seves xarxes socials.

 

Tot plegat va anar encara més enllà quan María Jesús va explicar que ajornava 'sine die' la seva boda amb Julio Ruz. Ara doncs, tots dos ja han confirmat oficialment la notícia, tot i que el mateix Ruz ha assegurat que ho ha fet a contracor.