Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario, destrossada poques setmanes abans de donar a llum

María José Campanario ha descobert la veritat

María José Campanario va cridar l'atenció de la premsa quan va començar a sortir amb el torero Jesulín de Ubrique, pare dels seus fills. Però el temps ha anat passant i, de mica en mica, s'ha convertit en una cara independent que brilla amb llum pròpia.

El problema és que ella no vol formar part de certs escàndols, tot i que és una persona influent dins del món rosa. Ara, Campanario ha parlat amb Jesulín perquè s'ha adonat, com la resta d'espectadors de 'Sálvame', que Belén Esteban té problemes. La princesa del poble, gran rival de l'odontòloga, presentava una secció anomenada 'Lo de Belén' que prometia ser un èxit.

Tot i això, es tracta d'una relació laboral trencada perquè la cadena ha decidit cancel·lar l'espai, almenys de moment.

Muntatge fotogràfic de María José Campanario i Jesulín de Ubrique.
María José Campanario compta amb el suport de Jesulín de Ubrique. | GTRES 

María José Campanario està embarassada del seu tercer fill i prefereix allunyar-se d'enrenous que no li fan cap bé. Fa anys que s'enfronta a Belén Esteban i el públic s'ha acabat posicionant al seu costat, ja que la col·laboradora no és com sembla.

Els espectadors s'han adonat que la dona del torero només s'ha defensat de certs atacs.

María José és conscient que 'Sálvame' va decidir aniquilar 'Lo de Belén' el passat dilluns 18 d'abril per la baixa audiència de la secció. El portal 'El Televisero', mitjà que ha recollit la notícia, desconeix si es tracta d'una mesura definitiva o momentània. Caldrà esperar un temps per veure si els responsables del programa tornen a confiar en la col·laboradora.

Campanario està sent criticada per alguns tertulians de Telecinco perquè l'han acusat de vendre l'exclusiva del seu embaràs.

Fonts properes neguen aquesta informació: Jesulín i la seva dona van donar la notícia a la revista 'Hola!' de forma gratuïta. Alguns diuen que Esteban està gelosa, ja que ella també ha intentat tenir un altre fill i no ho ha aconseguit.

María José Campanario és conscient del fracàs

María José ha patit molt pels atacs que ha rebut a 'Sálvame', però mai no ha entrat en el joc del programa. S'ha limitat a traslladar el conflicte als tribunals, ja que ha estat acusada d'atreviments severs.

Ha rebut ofertes suculentes, però prefereix mantenir-se al marge de l'escàndol i no participar en un negoci que la fa sentir incòmoda.

Muntatge Belén Esteban i María José Campanario
María José Campanario fa molt de temps que aguanta Belén Esteban. | Catalunya Diari 

Campanario és una persona educada que ha invertit molt temps a formar-se, per això és conscient de tot el que està passant.

La secció de Belén Esteban és un fracàs i no ha aconseguit remuntar l'audiència de 'Sálvame', per això està en perill. La relació laboral d'Esteban està trencada, així ho va decidir la direcció el dilluns, 18 d'abril.

Jesulín de Ubrique és una altra de les víctimes del programa de Jorge Javier Vázquez, per això no es compadeix dels darrers esdeveniments. 'El Televisero' assegura que, dijous, l'espai va registrar un mínim històric d'audiència: menys d'un milió d'espectadors. En els seus anys daurats superaven els tres milions.

Maria José Campanario s'allunya dels problemes

María José està embarassada i prefereix allunyar-se de la pressió mediàtica, per això no s'ha pronunciat. El seu comportament ha estat aplaudit per molts periodistes i, a poc a poc, s'està llaurant una imatge perfecta. El públic cada vegada és més a prop seu i més lluny de Belén Esteban, que ha demostrat que el seu èxit no és etern.

Jesulín de Ubrique, segons ha explicat el periodista Diego Arrabal, ha pensat a gravar un documental per explicar la veritat. Fa anys que suporta càrregues que no li corresponen i ha rebut acusacions força greus. Hi ha la possibilitat que el seu testimoni acabi d'enfonsar Belén, però és una cosa que només el temps podrà demostrar.