María José Campanario, la dona de Jesulín de Ubrique

María José Campanario deixa plantada a l'Associació de Fibromiàlgia

La dona de Jesulín de Ubrique declinava la invitació i minuts abans es limitava a enviar un missatge de WhatsApp per a dir que no assistiria

L'Associació de Fibromiàlgia ha celebrat aquests dies un acte solidari  que, en un primer moment, esperava comptar amb la col·laboració i participació d'una de les cares més conegudes d'aquest país que pateixen aquesta malaltia.

Es tracta de María José Campanario, dona de Jesulín de Ubrique que, tal com ella ha admès alguna vegada, pateix de tant en tant brots d'aquesta malaltia que li han causat forts malestars i problemes de salut.  Amb la seva participació en l'esdeveniment, l'associació pretenia agrair-li la tasca que duu a terme amb l'objectiu de donar visibilitat a aquest tipus de problema. Fins i tot, expliquen, tenien previst entregar-li una placa honorífica i convertir-la en padrina de l'entitat.

El missatge d'última hora de la Campanario

Però malgrat les bones intencions de l'associació, finalment van haver de veure com la Campanario declinava la invitació i minuts abans es limitava a enviar un missatge de WhatsApp per a dir que no assistiria. Aquesta decisió va caure com una gerra d'aigua freda sobre els organitzadors que, a més a més, van estar sorpresos per l'absència de raons o explicacions per part de la dona del torer.

Davant aquesta negativa de participació, des de l'associació van haver de buscar ràpidament una substituta a la Campanario i, finalment, van escollir a Maite Galdeano, mare de Sofía Suescun que, en aquest cas, sí que va acceptar agraïda la invitació. Però, tot i que van poder resoldre el problema, des de l'associació estan força molestos per la plantada i les formes que va tenir la Campanario de dir que no assistiria a l'acte. Com que ella encara no s'ha pronunciat al respecte, de moment només són els rumors sobre les veritables raons de la seva absència els que se senten.

Estava a la fira de Jerez?

Concretament, el presentador de la gala no va dubtar en dir que: «Imagino que avui estarà a Jerez, passejant per la fira en comptes de donar suport a aquestes persones». Altres, no obstant això, creuen que és possible que la Campanario hagués patit un nou brot de fibromiàlgia que li hauria impedit acudir a l'esdeveniment.  Sigui com sigui, l'únic cert fins al moment és que des de l'associació estan força molestos per la seva decisió d'última hora. S'haurà d'esperar que ella doni i expliqui les veritables raons de la seva sonada absència.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario és la dona del torer Jesulín de Ubrique | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...

  • María José Campanario guanya la batalla judicial a Kiko Hernández
  • María José Campanario treballa d'odontòloga a Lloret de Mar