TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

María José Campanario demandarà a Kiko Hernández, Mila Ximénez i José Antonio León, col·laboradors de 'Sálvame'

Els col·laboradors del programa afectats es van assabentar en directe de la notícia
Imatge de María José Campanario. | Cedida

 

Després que a l'estiu la fibromiàlgia fes que María José Campanario hagués de passar per una clínica de salut mental, a poc a poc ha anat tornant a la seva vida normal. Fa poc menys d'un mes va tornar als seus estudis i a la seva ocupació a la clínica dental de Sevilla on treballa des de l'any passat.

 

Un altre símptoma que la dona de Jesulín de Ubrique ja estava recuperada va ser el seu retorn al panorama social –després de la seva sortida de la clínica es va retirar de la vida pública- amb magnificència, enfrontant-se a la seva eterna enemiga María Patiño.

Ara María José Campanario apunta més alt i assegura que demandarà a tres col·laboradors de 'Sálvame': Kiko Hernández, Mila Ximénez i José Antonio León, reporter del programa. Campanario s'ha proposat anar per tot aquell que en algun moment ha donat informació sobre ella que no li han agradat, segons ‘Bekia’.

 

Potser el nom més sorprenent dels tres és el de José Antonio León, ja que mai s'havia vist cap rastre de mala relació entre els dos, de fet el mateix reporter admet estar molt sorprès després d'haver conegut la notícia de mà de Kiko Hernández, qui el va avisar abans de donar la notícia a 'Sálvame'.

 

«Me n'he assabentat ara i m'ha sorprès, perquè sempre l'hem tractat amb respecte i li hem tapat moltes coses. Moltes no, moltíssimes. Em sento, primer, sorprès. Vull parlar amb ella per veure si és veritat, i si és veritat, donar-li l'adreça de casa meva perquè arribi la demanda», explica José Antonio.

 

Kiko Hernández donava la notícia a 'Sálvame' | Telecinco

Mila Ximénez la desafia

Per la seva banda Mila Ximénez no ha dubtat a contestar a les amenaces de demanda de María José Campanar: «Mira com tremolo. En comptes d'ocupar-vos de nosaltres hauries de lligar en curt a mamà, a papà, al teu cunyat Víctor, a Carmen Bazán, a la teva tieta... és el que has de fer. Que és el que fa la gent normal amb famílies normals. Però com teniu un mercat ambulant obert doncs teniu aquests problemes».

 

La col·laboradora es defensa: «Jo em dedico a informar i ningú em tancarà la boca. Informar és el meu treball i m'empara la llei i la constitució per la llibertat d'expressió», han estat les paraules de la col·laboradora».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris