Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario reconeix que la relació està trencada i parla amb Jesulín

La filla de Maria José Campanario s'ha oblidat de la mare el dia del seu aniversari

María José Campanario està vivint amb molta il·lusió el seu tercer embaràs. Amb 42 anys, la dona de Jesulín de Ubrique es va quedar en estat sense ni tan sols buscar-ho; sens dubte, tota una sorpresa. Però no tot és agradable en aquesta etapa vital que afronta l'odontòloga.

Fa unes quantes setmanes saltava la notícia d'una possible complicació durant la gestació. Encara que, més tard, es va saber per Víctor Janeiro que tot era una falsa alarma.

María José Campanar lluint panxa d'embarassada amb Jesulín de Ubrique
María José Campanar lluint panxa d'embarassada amb Jesulín d'Ubrique | Mediaset

Tot i això, les preocupacions de María José Campanario no es queden aquí. La seva felicitat familiar es pot veure alterada pels últims actes de la seva filla, Julia Janeiro.

La filla de María José Campanario deixa tirada la família en el moment més important

Aquest dilluns, la filla gran de María José Campanario i Jesús Janeiro va estar d'aniversari. La jove va fer 19 anys, però en una data tan important com aquesta no ha volgut estar envoltada de la família. En lloc d'anar a Cadis, ha preferit quedar-se a Madrid amb el seu xicot, Tommy Rossi.

Fa un any que Julia Janeiro va assolir la majoria d'edat. Des d'aleshores, la seva vida ha canviat dràsticament. La més gran dels Janeiro-Campanario ha iniciat una nova etapa a Madrid, lluny de la família.

Els motius d'aquest distanciament són més que clars. D'una banda, estar a prop del seu xicot i, de l'altra, poder perseguir els seus somnis i ambicions. Cada cop queda menys de la nena que va ser i s'està convertint en tota una 'celebrity' per si mateixa.

Per a María José Campanario ha de ser dur veure com la seva filla s'allunya cada cop més del nucli familiar. Sobretot ara que està immersa en el nou embaràs, però el destí ha volgut que el nadó sigui també una nena.

Així doncs, Julia ha preferit passar la jornada acompanyada de la seva parella, Tommy Rossi, lluny de fer una gran celebració amb amics i familiars.

El jugador de futbol tenia un partit en què participava el seu equip, el Getafe B, i el Moscardó.

Julia Janeiro amb un camp de futbol de fons
Julia Janeiro va anar a veure el partit de futbol del seu xicot el dia del seu aniversari | GTRES

A priori, sembla que el dia de la filla de Campanario no va ser gaire entretingut. Veure durant hores el seu xicot jugar a futbol va ser una mica avorrit. Malgrat que va anar-hi acompanyada de les seves amigues, s'ha vist com la jove donava mostres d'avorriment algunes vegades.

Badallava i algunes estones consultava el telèfon mòbil, de manera que no estava gaire entretinguda, com es podia esperar. La realitat és que potser s'hauria penedit d'haver escollit aquest pla pel seu aniversari.

Aquesta no és la primera vegada que Julia Janeiro posa la parella per davant de la família. De fet, per Setmana Santa, ha preferit estar amb Rossi.

Julia Janeiro i Tommy Rossi caminant pel carrer amb cares serioses
Julia Janeiro i Tommy Rossi fan vida de parella | Europa Press

El futbolista del Getafe B i la filla de Jesús Janeiro van iniciar una relació fa quatre mesos. Tot i això, sembla que la cosa va de debò. Esperem que la parella aconsegueixi l'estabilitat i el compromís que ella no va poder obtenir amb les seves relacions anteriors.

María José Campanario, per part seva, es troba al setè mes de gestació. En molt poc temps rebrà el nou membre de la família. El fet que no hagi volgut desplaçar-se fins a Madrid per estar amb la seva filla podria estar vinculat a això.