IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María José Campanario elimina alguns missatges del seu mur de Facebook

Es tracta d'algunes de les seves vivències dels anys 2017 i 2018

Maria José Campanario en la gala benéfica por la fibromialgia
María José Campanario en la gala benèfica por la fibromiàlgia | 'Hola'

 

María José Campanario acaba de prendre una decisió bastant sorprenent i dràstica respecte als fets del seu àmbit privat que comparteix a les seves xarxes. Els seus seguidors de Facebook més veterans s'han pogut adonar que ha eliminat moltes de les publicacions del seu mur

Sense que hagi transcendit encara quin és el motiu, Campanario ha decidit esborrar diversos missatges i imatges, que va compartir al llarg del 2017 i també del 2018. Sembla un gest realment estrany, sobretot perquè la dona de Jesulín d'Ubrique utilitzat un pseudònim en aquesta xarxa social. 

Tot i que en els últims dies ha reprès la seva feina com a odontòloga, és cert que fa poc va haver de tornar a l'hospital per un nou brot de fibromiàlgia. No sabem si aquest pot ser un dels motius que l'han dut a voler passar pàgina de manera tan radical. 

Ha esborrat alguns moments dels últims dos anys

Cal reconèixer que és cert que els dos últims anys no han estat els millors en la vida de María José Campanario. Voler oblidar els durs moments que va viure el 2017 i que ha viscut en el que portem de 2018 podria ser una causa suficient perquè ja no hi hagi cap publicació d'aquests dos anys en el seu perfil. 

En les últimes setmanes, Maria José ha decidit fer una bona neteja del seu mur de Facebook. Després de dedicar una bona quantitat d'hores a eliminar imatges i comentaris, ara només es pot llegir: «I jo mai més».

El perfil de María José Campanario, o com és coneguda en aquesta xarxa social:'Mery Torres', va estar ple d'activitat durant molt de temps, encara que algunes crítiques rebudes van fer que reduís el nombre de publicacions durant un temps. Finalment, la mare de Júlia i Jesús Janeiro va decidir retornar publicant el seu nou 'look' en el seu perfil, en una imatge que va tenir una gran acollida entre els seus seguidors.

Imagen de la foto de perfil de Facebook de María José Campanario, cuyo seudónimo es Mery Torres.
 María José Campanario utilitza el pseudònim de Mery Torres en aquesta xarxa social| Facebook

 

María José Campanario torna a la feina tot i l'última recaiguda

Encara que hagi tingut aquest contratemps a les xarxes, María José Campanario està treballant de valent en les últimes setmanes, on ha tornat a assistir a diversos actes relacionats amb la malaltia crònica que pateix i que la va dur a l'hospital no fa gaire.  

Va ser el mateix Jesulín qui va confirmar la tornada a la feina de la seva dona: «El pròxim mes d'octubre recuperarà la seva vida professional perquè és una dona molt preparada, parla cinc idiomes perfectament. Es defensa molt bé a l'estranger, així que quan comenci la tardor es reincorporarà».


Comentaris

envia el comentari