Primer pla de María José Campanario

María José Campanario li explica a Andreíta per què ha decidit deixar-ho

La dona de Jesulín ha pres una dràstica elecció sobre el seu futur

Després de donar a llum el seu tercer fill, María José Campanario ha pres una dràstica elecció amb la intenció de protegir la seva família i el nadó. Després de mantenir el seu embaràs en l'anonimat i no posar davant els mitjans a la sortida de l'hospital, l'odontòloga ha fet un pas més enllà.

Així, queda clar que ni Campanario ni Jesulín no tenen intenció de protagonitzar cap exclusiva o ensenyar la careta del seu fill. «No parlarà amb les revistes, ni farà entrevistes», asseguren des del seu entorn més proper. La parella no voldria repetir els mateixos errors del passat, quan van exposar els seus altres dos fills, cosa que, a llarg termini, els ha acabat passant factura.

La seva filla Julia ho ha passat molt malament amb l'assetjament mediàtic en complir la majoria d'edat, ja que tothom parlava de la seva vida privada. També és el mateix motiu pel qual la seva germana Andrea decidia emetre un comunicat en què exigia que respectessin la seva privacitat.

Per això, l'odontòloga «es vol retirar per sempre de la televisió i la premsa. Vol posar fi a la seva relació amb els mitjans de comunicació i no vol sortir més a la televisió».

D'aquesta manera, pretén desmentir els rumors que asseguraven que podien arribar a embutxacar-se una gran suma de diners per posar a Hola!, la revista en què van anunciar l'embaràs. Per presentar el seu fill, Jesulín i Campanario podrien haver cobrat fins a 100.000 euros, encara que sembla que han decidit no fer-ho.

María José pren una dràstica decisió pel bé de la família

La parella estaria força molesta pels detalls filtrats del naixement del nen, entre ells, el dia del part, el nom o el pes del petit.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín i Campanario estan molt afectats pels detalls que s'han filtrat del seu fill. | Europa Press

De fet, insisteixen que María José Campanario s'ha mostrat força contundent sobre això: «No vol saber res de la televisió i, per tant, publicar-ne una exclusiva faria el contrari. Així que ha decidit tallar-hi en sec. No tornarà a parlar més amb la premsa», hauria manifestat.

«Vol viure allunyada de tot. Gaudir del seu fill amb la família i ja està. Així que no farà cap entrevista ni a revistes, ni a platós de televisió, ni res de res», és el missatge que ha compartit amb els periodistes.

Una decisió que, tal com asseguren, ha estat «molt meditada». «Es retira per estar tranquil·la a casa seva amb el seu fill. Es vol desvincular totalment de la televisió, no vol saber-ne res i tallar en sec és la seva decisió», apunten. Aquest fet que ha estat molt criticat per programes com Sálvame, que no entenen el dràstic canvi d'opinió de part de Campanario.

«Espero que els compensi, que l'exclusiva li la paguen molt bé, però que trist quan el dia de demà li pregunti el seu fill com va ser el dia del seu naixement», opinaven desconfiant de les intencions de l'odontòloga.

«Jesulín, espero que amb aquest siguis millor pare que amb la primera», enviaven una indirecta al pare d'Andrea Janeiro. La relació entre pare i filla mai no ha estat la millor. Jesulín no ha estat gaire present a la vida de la seva primogènita, amb qui intenta recuperar el temps perdut. Així doncs, Andrea es va assabentar per la premsa que tindria un altre germà. Encara no se sap si ja ha pogut conèixer el petit de la família.