María José Campanario torna a ser ingressada en un hospital

La dona de Jesulín de Ubrique ha hagut de ser hospitalitzada deu vegades en els últims tres anys

María José Campanario
Imatge de María José Campanario | Cedida

Nou revés per a Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Quan semblava que les coses començaven a anar millor amb la tornada del destre a les places de toros, la seva dona ha hagut de tornar a ser ingressada a causa d'un nou brot de fibromiàlgia, el que suposa la desena hospitalització de l'odontòloga en els darrers tres anys.

Aquesta vegada, María José Campanario es troba sent atesa a l'hospital La Salud de Cadis. La dona de Jesulín haurà de tornar a sotmetre's a un tractament per superar el dolor que li provoca aquesta malaltia crònica que li van detectar l'any 2015. Tot just fa un mes, l'odontòloga reapareixia públicament amb una notable millora física que feia pensar que ja ho havia superat. No obstant això, els forts dolors han tornat i ha hagut de ser hospitalitzada un altra vegada.

No aconsegueix superar els problemes

L'absència de María José Campanario en el retorn a les places de toros de Jesulín va fer saltar totes les alarmes sobre el seu estat de salut. Tanmateix, el destre va sortir al pas per assegurar que la seva dona es trobava «en una fase bona i espero que sigui per molt temps». Malauradament, però, sembla que els desitjos de Jesulín no s'han complert i els forts dolors han tornat a aparèixer.

Jesulín de Ubrique, el gran apoyo de María José Campanario
Jesulín de Ubrique, el gran suport de María José Campanario | CatalunyaDiari.cat

 

Així doncs, amb aquesta nova hospitalització queda el dubte si, com va revelar el torero, María José Campanario podrà recuperar «la seva vida professional» durant «el pròxim mes d'octubre». «És una dona súper preparada. Parla cinc idiomes perfectament i es defensa molt bé a l'estranger. Quan comenci la tardor es reincorporarà», anunciava Jesulín, sense saber el nou revés que li esperava.

María José Campanario, preparada per tornar a la feina

El retorn de l'odontòloga a l'àmbit professional estava més que preparat. Durant les darreres setmanes, María José Campanario s'havia estat preparant de forma intensa, tan personal com acadèmicament, per tal de poder tornar a portar un dia a dia normal. De fet, fins i tot, ja havia anunciat que utilitzaria «Dr.Torres» com a nom professional, optant pel seu segon cognom per una qüestió «merament estètica».

Sigui com sigui, el que no es pot negar és que la dona de Jesulín de Ubrique ha mantingut el seu caràcter tot i els problemes que li comporta la seva malaltia. Així va quedar demostrat en l'enfrontament que va tenir fa unes setmanes amb una reportera de 'Socialité'. El reflex de la fortalesa que li permetrà superar aquest nou revés i qualsevol que se li posi per davant.


Comentaris

envia el comentari