María José Campanario, ingressada a l'Hospital Nisa de Sevilla

És la novena vegada que ingressa en un centre mèdic des de setembre de 2015

María José Campanario
Imatge d'arxiu de María José Campanario. | Cedida

María Jose Campanario es troba ingressada a l'Hospital Nisa de Sevilla, acompanyada pel seu marit, Jesulín de Ubrique. La dona del torer va arribar la matinada d'aquest diumenge, 27 de maig, en el que ja era el seu novè ingrés en un centre mèdic des de setembre de 2015.

La informació ha estat avançada pel periodista Kike Calleja al programa 'Socialité', tot i que no relata els motius del seu ingrés, i per aquesta raó encara són desconeguts. Tot i això, durant les pròximes hores s'espera conèixer més detalls sobre el seu estat de salut.

Cal destacar que tot apunta que el seu nou ingrés hospitalari es deuria a la fibromiàlgia que pateix Campanario des de fa anys, i que li provoca forts dolors.

Ingressada pel seu 39 aniversari

Aquest ingrés de la dona de Jesulín de Ubrique, la novena, coincideix amb un dia molt especial per a tota la família. Aquest proper dilluns, 28 de maig, María José fa 39 anys i si els forts dolors que torna a patir no desapareixen, podria bufar les espelmes estant hospitalitzada.

Aquesta notícia ha sorprès molts, ja que les últimes informacions apuntaven que la dona de Jesulín de Ubrique es trobava molt millor de la seva malaltia.

Problemes amb la seva medicació per la fibromiàlgia

Segons apunta la revista 'Lecturas', María José Campanario sempre ha tingut problemes amb la seva mediació. Sembla que té al·lèrgia a alguns medicaments, això sumat a una medicació inadequada ha provocat que s'hagi hagut d'enfrontar a episodis d'insomni arribant inclús a patir una crisi d'ansietat.

Recordem que l'estiu passat, María José Campanario va ser ingressada en un centre especialitzat en dolors psiquiàtrics, on se li va veure sortir amb un gran canvi d'imatge i que molts apuntaven a una obsessió per la figura de l'exdona de Jesulín, Belén Esteban.

Després d'aquests episodis i fins al seu novè ingrés d'avui, María José ja ha hagut d'acudir a l'hospital en altres ocasions, la gran majoria per crisi d'ansietat. 


Comentaris

envia el comentari