Primer pla de María José Campanario

María José Campanario mostra com ha canviat el seu cos des que va deixar l'hospital

María José Campanario parla del tema públicament

María José Campanario no ha tingut cap problema per mostrar públicament els canvis que ha patit el seu cos des que va sortir de l'hospital. A més del seu part recent, la dona de Jesulín de Ubrique ha hagut de bregar amb els efectes de la seva dolorosa malaltia.

El 7 de juliol de 2022, l'odontòloga i el torero van donar la benvinguda a Hugo, el seu tercer fill. No hi ha dubte que el naixement del nen va omplir la família d'amor i alegria, cosa que ells mateixos van expressar en la seva exclusiva esperada.

Després d'haver estat mesos desapareguda del focus mediàtic, María José Campanario i el seu marit van decidir oferir una entrevista a la revista ¡Hola!. «No podríem haver tingut millor regal per a aquests vint anys que el nadó […] Tenir un fill més ha estat un regal fantàstic. Estem amb una alegria molt gran. És molt bo, hem tingut moltíssima sort», van assegurar al seu moment.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín i Campanario, molt feliços amb el naixement d'Hugo | Europa Press

I, encara que no hi ha cap dubte que aquest inesperat embaràs ha suposat un abans i un després en aquest conegut clan, la veritat és que María José Campanario no n'ha pogut gaudir tant com li hagués agradat. No és un secret per a ningú que fa anys que la mare de Julia Janeiro lluita contra una de les malalties més doloroses i que, a hores d'ara, encara no s'ha trobat una cura o tractament per minimitzar-ne els efectes.

María José Campanario ha experimentat un gran canvi

Durant els nou mesos de gestació, María José Campanario va haver de tenir una cura extrema amb la seva salut. Per això, arran de la seva malaltia, el naixement del petit Hugo va haver de ser programat.

Tot i que l'odontòloga i el seu fill van estar en tot moment fora de perill, durant els últims dies, l'esposa de Jesús Janeiro va haver de ser hospitalitzada a l'hospital San Juan Grande de Jerez de la Frontera. Segons ha transcendit als mitjans de comunicació del nostre país, els símptomes de la seva malaltia van augmentar considerablement, provocant a la televisiva un gran dolor.

Primer pla de María José Campanario.
María José Campanario fa anys que pateix una dolorosa malaltia | Europa Press

Afortunadament, el seu ingrés no va durar gaire i María José Campanario aviat va rebre l'alta hospitalària per acabar de recuperar-se d'aquest episodi de fibromiàlgia amb els seus éssers estimats. En aquell moment, ni el torero ni la seva filla Júlia es van voler pronunciar sobre això, ja que la dentista sempre ha preferit portar la seva malaltia en la més estricta intimitat. Segons han apuntat mitjans digitals com Show España, la discreció de la família en relació amb aquest tema arriba a tal punt que, avui dia, no ha transcendit a la premsa cap document que provi aquesta informació.

Entre els símptomes que un malalt de fibromiàlgia pot experimentar, hi ha el dolor físic a tot el cos, els trastorns del son i, fins i tot, l'ansietat o la depressió.

Imatges de María José Campanario fumant.
A María José Campanario no li importa haver engreixat | Europa Press

Durant la seva comentada entrevista per a la revista de la salutació, María José Campanario va assegurar que, durant l'embaràs, havia engreixat algun quilo, però tot apunta que això és el que menys li preocupa ara mateix.

«No he agafat més de deu quilos a l'embaràs, però pesava una mica més que fa un temps per la medicació», va assegurar durant aquest reportatge, apuntant que les pastilles per controlar la seva malaltia també havien contribuït al seu augment de pes.

«Em deu quedar un any per tornar al meu pes, però, sincerament, és el que m'importa menys. Ara estic feliç de la vida, tinc el més bonic del món», va apuntar María José Campanario a continuació.