María José Campanario protegirà a Julia Janeiro

María José Campanario parla clar de l'embaràs: «Jesulín no ho farà, ja t'ho dic jo»

María José Campanario confessa la tasca que no farà el seu marit quan torni a ser pare

María José Campanario i Jesulín de Ubrique van donar la notícia de l'any a la portada de la revista 'Hola!' d'aquest dimarts 7 de desembre. Sí, perquè la coneguda publicació revelava el secret més ben guardat del matrimoni, que fa més de 20 anys que està junts. Aquesta és que tots dos seran pares de nou , una bona nova que ha agafat per sorpresa a tothom.

El primer que volien tots els programes del món del cor era recollir les impressions més recents després de l'anunci que María José i Jesulín tornaran a ser pares. Per això, 'Sálvame' va intentar parlar amb la parella del moment, però no hi va haver sort malgrat que el reporter Raul Triguero va estar tot el dia a l'entrada de la urbanització d'Arcos.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario tindran un altre nadó en 2022 | GTRES

Els que sí que han tingut més sort han sigut els companys de 'Ya son las ocho', el programa que condueix Sonsoles Ónega després de 'Sálvame'. I és que, aquest passat dimarts, Aurelio Manzano estava al plató per comentar la 'bomba' de la nova paternitat de Jesulín.

María José Campanario i Jesulín trenquen el seu silenci a 'Ya son las ocho'

Manzano es porta francament bé amb el matrimoni, motiu pel qual els va trucar durant el programa i van acceptar la trucada. Però, a més a més, quan Jesulín i María José tornaven en cotxe cap a casa seva van acceptar respondre en directe a les preguntes de Sonsoles Ónega. Primer per via telefònica i després amb unes imatges en directe en arribar a la finca gaditana.

María José Campanario, amb 43 anys i malalta de fibromiàlgia, està feliç després de dotze setmanes d'embaràs. El cas és que tots dos van donar nous detalls de la gran notícia. «És una benedicció, l'únic que volem és tenir una mica de tranquil·litat i pau per portar-ho tan bé com sigui possible», confessava Campanario.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario tornaran a ser pares | GTRES

Campanario també va revelar que té el telèfon col·lapsat de tantes felicitacions. «Estic desbordada, tinc el telèfon cremant i trigaré dies a respondre tots els missatges que m'han arribat», exposava.

«Ho hem intentat altres vegades i no ha arribat», confessava Campanario

La dona de Jesulín està pletòrica amb aquesta bona nova que cap dels dos esperava que arribés. «Ho hem intentat altres vegades i no va arribar, i ara que no ho esperàvem...», deia.

«Encara no sabem el que és, només que vingui bé. Tant me fa, m'ha passat en els altres dos embarassos, ho dic amb el cor, que vingui bé», va explicar en directe.

María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro
María José Campanario, fumant fa unes setmanes | Catalunya Diari

Campanario va expressar que, per ara, no ha tingut cap mena d'antull i que es troba bé: «Físicament em trobo molt millor i això és habitual als malalts de fibromiàlgia. Hi ha un període de l'embaràs que estem bé i millorem molt».

«Jesús no li canviarà els bolquers, ja t'ho dic jo»

Alhora, l'entrevistada va voler parlar d'unes imatges en què apareix fumant. «Va ser fa un mes i en aquell moment no sabia que estava embarassada, i no fumo gaire, però de tant en tant... Ara ho deixo, és clar, Jesús està encantat, i li donaré el pit al nen, li ho vaig donar als meus dos fills i em sembla meravellós», afirmava.

Per finalitzar, Campanario va ser contundent amb el repartiment de tasques. «Jesús no li canviarà els bolquers, ja t'ho dic jo. El banyarà i m'ajudarà moltíssim, però els bolquers són meus, segur, i a la nit paritat, el penso despertar», va afirmar amb certa ironia.