María José Campanario reapareix amb un gran canvi físic

La dona de Jesulín llueix un aspecte més jove, amb un cuidat cabell de color castany i reflexos rossos

El notable cambio físico de María José Campanario
El notable canvi físic de María José Campanario. | España Diario

Jesulín de Ubrique i María José Campanario estan vivint un dels seus millors moments. Els últims mesos han estat molt durs per tots dos, ja que la dona del torero ha hagut d'ingressar en diverses ocasions a l'hospital a causa dels dolors que pateix per la fibromiàlgia.

Tot i això, actualment, María José Campanario es troba molt millor i això es reflecteix amb l'estat anímic del seu marit. Tant és així que Jesulín de Ubrique ha pres la decisió d'anunciar que tornarà a torejar. Ho ha fet aquest passat diumenge 19 d'agost a Conca, i el torero ja ho tenia tot preparat, els seus vestits de llums d'estrena, un de color blau i un altre de color verd, o inclús es va posar en forma per l'ocasió.

Jesulín, entusiasmat amb la seva tornada a les places de toros

Jesulín de Ubrique ha reconegut en una entrevista a 'Corazón', que està mantenint una alimentació molt més saludable i fent exercici, ja que aquest passat diumenge era un dia molt important per ell, encara que fos l'únic: «Això és un dia i s'ha acabat. Si fos per una qüestió econòmica, de la mateixa forma que he acceptat aquesta participació, hagués pogut anar a moltes altres».

Per la seva part, María José Campanario està molt feliç en veure completada la il·lusió del seu marit, per 65.000 euros, com s'ha dit que serà el seu honorari per la seva participació a Conca aquest passat diumenge. De totes maneres, aquest entusiasme no es reflecteix amb les seves paraules agradables davant de la premsa, ja que va ignorar per complet als reporters de 'Sálvame'.

María José Campanario, muy cambiada, acudiendo a un concierto
María José Campanario anant a un concert amb diversos familiars.  | Telecinco

 

Campanario, molt canviada

Fa només uns dies, la dona del torero va anar amb uns familiars a un concert, i es va poder veure a una María José Campanario molt renovada i molt bé, res a veure amb el seu aspecte de fa un any, moment en què va ser vista per primer cop en una clínica de rehabilitació. Llavors, va cridar molt l'atenció el seu cabell ros que recordava a Belén Esteban i la seva peculiar forma de ser.

El seu nou aspecte

Però ja no queda res d'aquella dona, i ara, Campanario està meravellosa. El descans i els bons moments que està vivint la seva família, s'han reflectit en el seu cos i ara llueix una cabellera castanya amb reflexos rossos, molt maquillada i una pell bronzejada. A més, ha dit adéu a la seva roba antiga i s'ha atrevit a posar-se un mono llarg de color blanc que deixa al descobert la seva esquena.

Aquesta ha sigut la primera vegada que se li ha pogut captar públicament des de fa mesos, concretament des que el passat mes de maig s'enfrontés en un judici contra el col·laborador de 'Sálvame' Kiko Hernández.


Comentaris

envia el comentari