María José Campanario va passar més d'una setmana ingressada a la Unitat de Cures Intensives

La parella de Jesulín de Ubrique ha tornat a patir forts dolors, provocats per la seva fibromiàlgia

María José Campanario reaparece en Navarra junto a su marido Jesulín
María José Campanario al costat de Jesulín | 'Semana'

El passat mes de març, la mediàtica María José Campanario va ingressar novament en un centre mèdic pels seus problemes amb la fibromiàlgia. I allà s'hi va quedar unes quantes setmanes, fins que el passat 28 de maig va rebre l'alta. Ara bé, segons ha revelat a 'El Programa de Ana Rosa' la col·laboradora Paloma García Pelayo, els darrers dies Campanario ha tornat a patir una crisi, que l'ha obligat un cop més a demanar ajuda mèdica. 

En concret, segons la col·laboradora, la parella de Jesulín de Ubrique va passar un total de vuit dies en un hospital, fins que el passat dimarts, 19 de juny, va rebre l'alta. Des de llavors, segons Paloma, es troba a casa seva, on intenta tornar a la normalitat. 

Ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI)

Tal com s'ha sabut a 'El Programa de Ana Rosa', la darrera crisi de fibromiàlgia ha estat força important, i ha obligat la dona de Jesulín de Ubrique a romandre a la Unitat de Cures Intensives (UCI), on ha rebut l'atenció especialitzada que necessitava per pal·liar els dolors que li provocava la seva malaltia. 

Paloma García Pelayo habla en 'El programa de Ana Rosa' sobre el ingreso de Campanario
Paloma García Pelayo parlant a 'El programa de Ana Rosa' sobre la salut de María José Campanario | Telecinco

 

Segons Paloma García, els metges han decidit canviar-li el tractament que havia seguit fins ara, per intentar posar fi als dolors crònics i a la resta de conseqüències negatives de la seva fibromiàlgia. 

Una vida marcada per la fibromiàlgia

Hem de recordar que María José ha patit ja diverses crisis de fibromiàlgia en els darrers anys. La malaltia l'ha obligat a passar molts dies en centres hospitalaris, a la cerca de tractaments que ajudin a calmar el seu dolor. Aquest darrer ingrés sembla que ha estat un dels més forts, i és per això que es va decidir ingressar-la a l'UCI, però no es tracta de l'únic problema que li provoca la fibromiàlgia. 

Més enllà dels dolors, la dona de Jesulín de Ubrique també ha estat víctima de diverses crisis d'ansietat. De fet, ara fa un any aquestes crisis la van obligar a ingressar durant diverses setmanes centre de salut mental, una notícia que va alarmar molts dels seus seguidors i amics. 


Comentaris

envia el comentari