ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

María Lapiedra ataca a María Patiño: «La denunciaré»

Ha afirmat que la col·laboradora li té «enveja» perquè «odia a les guapes»
María Lapiedra denunciarà a María Patiño | Cedida

 

La relació entre María Lapiedra i María Patiño està totalment trencada. Després de les últimes trobades entre ambdues a 'Socialité' i a 'Sálvame', l'exactriu porno ha anunciat que denunciarà a la col·laboradora de Telecinco per haver-se inventat acusacions sobre ella, en les quals afirmava una possible sessió de fotografies que hauria autoritzat Lapiedra.

 

«La denunciaré perquè s'ha inventat que em vaig fer unes fotos en un parc. Això és absolutament mentida. Que ho demostri. N'estic farta», ha reclamat la catalana, durant l'emissió d'aquest 28 de desembre a 'Cazamariposas' on ja ha advertit que prendrà mesures legals contra Patiño, donant l'exclusiva d'aquesta decisió a Divinity.

 

Patiño té dues cares

María Lapiedra ha demostrat gran sorpresa davant la capacitat d'actuació de María Patiño. Ha reconegut que, quan va ser convidada a 'Socialité', programa que presenta la mateixa Patiño, aquesta li va donar un tracte molt diferent del rebut en l'emissió de 'Sálvame', on es va causar el problema.

 

«Mai havia conegut a una persona tan falsa. Em té una enveja que no pot amb ella. Tot el món sap que odia a les guapes», afegia Lapiedra, criticant a la presentadora per tractar-la d'una manera preferencial quan volia reclam pel seu programa, per després atacar-la quan feia una connexió en directe al programa estrella de Telecinco.

Amb la tensió pels núvols

La polèmica que ha centrat durant les últimes setmanes María Lapiedra, com a conseqüència de la seva relació amb Gustavo González, la qual va provocar el divorci d'ambdós amb les seves respectives parelles, ha causat les primeres reaccions en ella en forma de malaltia. La tensió viscuda en aquestes jornades s'havia de transformar en quelcom palpable i així ha estat.

 

María Lapiedra va compartir unes imatges del seu cos nu, on s'evidenciaven símptomes d'un herpes de pell que se li ha expandit per tot el cos. Aquest tipus de malalties són provocades per les baixades de defenses i com a conseqüència de l'estrès emocional, pel que és possible que hagin estat la resposta de la tensió viscuda aquestes setmanes.

Comentaris