María Lapiedra confessa que va ser «més que una simple amant» de Gustavo González

El col·laborador de 'Sálvame' va confirmar que es divorcia de la seva dona després de 30 anys de matrimoni
Imatge d'arxiu de Gustavo González | Cedida
 

Gustavo González estaria atravessant un dels moments més durs de la seva vida. L'habitual col·laborador de 'Sálvame' i conegut periodista del cor s'ha convertit en l'objectiu de tots els focus i mirades després que el passat dimecreses va convertir el passat dimecres, 13 de desembre, anunciés el divorci amb la seva dona, després de 30 anys de matrimoni.

  

La confessió, de fet, només va fer que confirmar el que era un secret a veus: la relació extramatrimonial que va mantenir amb María Lapiedra durant més de 7 anys. La col·laboradora de 'Cazamariposas' va confessar la «l'affair» fa una mica més d'un any, però aleshores, ningú va donar validesa a la seva versió.

 

María Lapiedra, motiu de la separació

«He destrossat la vida de la meva dona. Em sentia un obstacle per a la seva felicitat», va assegurar González mentre assegurava que María Lapiedra, havia estat una de les raons de la separació. De fet, segons va confessar aquesta mateixa fa un any, ella i el col·laborador van mantenir una relació durant més de set anys.

 

María Lapiedra asegura que va estar amb Gustavo González | Telecinco

Toñi, l'esposa d'en Gustavo, era conscient de la infidelitat però va decidir perdonar-lo en primera instància. Un any després, però, sembla que aquest perdó no va ser suficient i ambdós haurien partit peres. 

 

«Els meus fills m'han fet molts retrets... Un d'ells m'ha dit que era el seu heroi i que ara ja no» va explicar el col·laborador de 'Sálvame' durant una entrevista, després de confessar la infidelitat. 

 

Ruptura de mutu acord

Toñi i Gustavo es van conèixer mentre feien la Selectivitat i ràpidament van connectar. Temps després es van casar i van tenir fins a quatre fills, que segons 'Diez Minutos's'han pres bé la separació dels seus pares.

 

«Ha estat de mutu acord, ens portem bé», va dir el col·laborador de Telecinco després d'anunciar el seu divorci. 

Així mateix, la feina va ser també un dels obstacles que ambdós van haver de superar. I és que en Gustavo, com a 'paparazzi', ha passat una dècada de plató en plató, fent que el matrimoni amb la seva dona se'n ressentís

 

La seva feina, a més, l'ha portat a viure llargues temporades lluny de la seva família. Mallorca i Miami, de fet, es va convertir en una segona casa pel col·laborador de 'Sálvame'. 

 

Xuclat per la feina

Tot i la duresa del cop que acaba de rebre, Gustavo podrà dedicar més hores a la seva feina. I és que aquest porta més de cinc anys treballant al programa en qüestió i sembla que les coses no li poden anar millor laboralment. 

 

Gustavo González, a 'Sálvame' | Telecinco