rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Lapiedra deixa ben clar que és independentista i que «sempre» ho serà

La col·laboradora de 'Cazamariposas': «Si som catalans per què hem d'estudiar més castellà que català?»
María Lapiedra ha reafirmat quina és la seva ideologia | Instagram (@marialapiedra1)

 

María Lapiedra ha fet saltar les alarmes en relació a la seva posició ideològica després de la polèmica versió que va fer de l'himne d'Espanya, seguint l'èxit que Marta Sánchez va aconseguir fent el mateix. A més, l'entrevista que Torito li va fer a l'actriu encara ha generat més dubtes i ha creat un gran enrenou, ja que els mitjans no paren de parlar d'això.

 

En moltes ocasions ha reafirmat quina era la seva ideologia amb lletres de cançons o videoclips a favor del procés, però fa poc es va definir com apolítica perquè volia «evitar problemes» i, junt amb la versió que ha fet de l'himne d'Espanya, ha tornat a obrir les portes als rumors en relació a la seva posició política perquè alguns mitjans de comunicació afirmaven que «renegava del seu passat independentista», així com ha explicat 'Rac 1'. No obstant això, ha tornat a donar la cara i ha afirmat que continua sent independentista.

 

L'entrevista de Torito

Lapiedra va afirmar que era «apolítica total» en una entrevista que Torito li va fer aquest febrer per la revista 'Primera línea', però realment sí que té una ideologia: «Seré independentista sempre». Això últim és el que ha respost quan 'Versió Rac 1' li ha preguntat sobre la seva posició ideològica.

 

L'actriu ha deixat ben clar que no vol «acabar malament amb tothom» i, per això, intenta evitar parlar d'aspectes polítics. Tanmateix, ha confessat que li va donar el seu vot a Junts per Catalunya: «Jo vaig votar Puigdemont».

Defensora de la independència i del català

«Si fa falta agafar l'estelada i anar davant del Congrés a Madrid a manifestar-me ho faré», assegurava en l'entrevista de 'Versió Rac 1'. En relació a la polèmica que ha sorgit recentment per la intenció de l'Executiu de vehicular el castellà a les escoles catalanes, Lapiedra ha defensat el català: «Tot s'ha d'aprendre en català per evitar que la llengua mori. «Si som catalans per què hem d'estudiar més castellà que català?», preguntava amb certa ironia. 

 

Inclús ha fet prevaldre la llengua anglesa per sobre la catalana: «Per ordre d'importància hauria de ser el català, l'anglès i el castellà perquè la llengua anglesa és molt més rellevant que la castellana». 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris